Cadeau verpakkingen

Cadeau verpakkingen

18 februari 2020 0 Door Ramses

Bij het kopen van weggevertjes, premiaten en relatiegeschenken zit er verschil in de presentatie van een dergelijk product. In deze blog gaan we het hebben over de laatste twee, premiaten en relatiegeschenken. Relatiegeschenken worden vaak gebruikt als bedankje, je waardering uit te spreken of het versterken van een relatie. Premiaten worden voornamelijk gebruikt om een bedrijf te promoten en je merk meer bekendheid op te laten doen. Voor ieder doel is de presentatie van een product erg belangrijk.

Bij bepaalde productgroepen bieden wij verschillende verpakkingsmogelijkheden aan. Denk bijvoorbeeld aan een compleet gepersonaliseerde doos, een simpele verpakking met jouw logo of een mooie satijnen pouch voor een pen. Door jouw producten op deze manier te presenteren worden de beste resultaten behaald, of het gaat om het versterken van een band of het uitten van jouw dank.

Wij hebben enkele productgroepen geselecteerd waarbij wij cadeau verpakking aanbieden:

Mokken

Als er 1 product veelvuldig gebruikt wordt in het bedrijfsleven (overigens ook thuis) dan is het wel een mok. Of je koffie drinkt, thee of andere hete drankjes, de mok is niet weg te denken van kantoor. Bedrukt met jouw logo wordt je merk overal gezien. Door het te verpakken in een elegant doosje met bijbehorend design, geef je het product net even extra waarde.

Pen

Voor pennen hebben wij een aantal opties om het er net wat beter uit te laten zien. Van een stoffen pouch, een simpele vierkante verpakking tot een chique cadeau doos. Elke optie is te bedrukken met een bedankje, bedrijfslogo of slogan.

Waterflessen

Onze herbruikbare waterflessen zijn immens populair, en we begrijpen waarom. Ze zijn duurzaam, houden je gehydrateerd en ze zien er erg goed uit. Of je nu gaat voor een ronde vorm, klein, groot, noem maar op, wij kunnen verpakkingen in allerlei vormen aanbieden. Het beste van deze dozen is dat u ze voor zoveel meer kunt gebruiken dan alleen een fles. Een fles wijn geven, gebruik deze doos, zo kun je ze meer dan één keer gebruiken!

Tech producten

De meeste technische producten hebben een goede bescherming nodig, waarom niet de doos voorzien van jouw logo of ontwerp? Een coole Go Pro met een matte zwarte doos en jouw logo gaat ver. Een bedrukte powerbank met een klein doosje om het veilig te bewaren, het is allemaal mogelijk.

 

De opties die we in deze blog presenteren zijn slechts een selectie van de producten die in een geschenkdoosje kunnen worden geplaatst. We hebben zelfs de mogelijkheid om je product te verpakken met verschillende designs:

Wilt u weten of uw producten verpakt kunnen worden? Onze accountmanagers komen er zo achter en helpen je graag verder. Bereik ze via e-mail promo@loopper.com of bel ze op 020 – 5045713.

Social media

Blijf op de hoogte van al onze capriolen en uitgelichte producten via onze social media kanalen. Volg ons op InstagramFacebook of neem een kijkje op onze LinkedIn pagina.