De Loopper BBQ

De Loopper BBQ

6 augustus 2019 0 Door Jildou

Het is echt zomer geweest dit jaar in juli. Het KNMI bevestigde dat er officieel sprake was van een hittegolf in de laatste week van Juli. Om het een hittegolf te mogen noemen, moet het minstens vijf dagen 25 graden of hoger zijn. Daarnaast moet de temperatuur gedurende drie dagen boven de 30 graden uitkomen, daar kwamen we makkelijk aan! Met een record brekende temperatuur van 40.7 graden was het echt zomer in Nederland. Ook België en Frankrijk zagen het kwik zodanig stijgen dat ook daar records gebroken werden. Frankrijk haalde zelfs de 45 graden.

Bij Loopper zijn we altijd op zoek naar excuses om samen te komen en een gezellige activiteit te organiseren. Met dit weer was er natuurlijk maar 1 uitkomst, een Loopper BBQ! Door regelmatig activiteiten te organiseren zorgen we voor een goede sfeer, gemotiveerde werknemers en de nodige ontspanning. Bij deze activiteiten draagt ieder zijn steentje bij waardoor team building altijd aan de orde is, win win in onze ogen.

De BBQ

De BBQ begon op een bloedhete vrijdag om 17:00 uur. Sommige collega’s hadden de voorbereidingen getroffen terwijl anderen  nog dapper de telefoon bemanden. Er hing een mooie hangmat, er was een grote picknicktafel opgezet en de DJ had zijn tent en apparatuur klaar staan. Met een biertje of een prosecco in de hand kon het feest beginnen.

 

 

Terwijl de grote baas de BBQ klaar maakte stonden er heerlijke hapjes klaar op de tafel, uit ieder land wat. De muziek schalmde uit de speakers, de drank vloeide en de BBQ geur kwam je tegemoet. Een enkeling was zo slim om een waterpistool mee te nemen waar veelvuldig gebruik van werd gemaakt. Niemand ontsnapte de waterstralen, maar eigenlijk vond iedereen dat wel prima, want de hitte was, zelfs om 6 uur nog sterk aanwezig.

 

 

Rond 6 uur waren de eerste hamburgers klaar, het werd nog net geen gevecht wie de eerste waren die de burgers mochten proberen. Gelukkig was er eten in overvloed en was snel iedereen voorzien van een burger, worstje en lekkere salades. Het was heel even stil terwijl iedereen zich tegoed deed aan het heerlijke voedsel, maar al snel werden de waterpistolen er weer bij gepakt en was niemand meer veilig. Verrassend genoeg sprong of “viel” er niemand in het kanaal, dit jaar.

Het is de hoogste tijd

Rond een uurtje of 9 vond het Nederlandse weer het tijd om een flinke wind in het feestje te blazen. De opblaasbare flamingo en eenhoorn vlogen de lucht in. We konden ze nog op tijd uit de lucht grijpen (alhoewel het vast een grappig gezicht was geweest om deze twee door Amsterdam heen te zien vliegen). Toen de wind steeds feller werd, besloten we dat dit het einde was van het feestje. In een rap tempo werd alles veilig opgeruimd en was iedereen tevreden en voldaan op weg naar huis om van het weekend te genieten.

Op naar volgend jaar!

We kunnen terugkijken op een succesvolle BBQ die voor herhaling vatbaar was en we raden ieder bedrijf aan om dit soort activiteiten regelmatig te organiseren!

Social media

Blijf op de hoogte van al onze capriolen en uitgelichte producten via onze social media kanalen. Volg ons op InstagramFacebook of neem een kijkje op onze LinkedIn pagina.