De promo’s van Don en Joe

De promo’s van Don en Joe

4 december 2018 0 Door Jildou

 

Aangezien we graag onze eigen producten testen in dagelijks gebruik, leek het ons leuk om onze werknemers een paar korte vragen te stellen over hun favoriete producten. Voor deze post houden we het bij 2 leden van ons testpanel; één van onze Nederlandse accountmanagers en onze Sales manager.

 

De promo’s van Donovan

Donovan is een van onze Nederlandse accountmanagers, specialist op het gebied van pennen, mutsen en Tech producten. Hij onderhoudt graag op micro niveau contact met zijn klanten, om alles zo soepel mogelijk te laten verlopen. Vandaar dat hij dagelijks naast onze grafische designers zit om hen te sturen in het maken van digitale drukproeven voor zijn klanten. Donovan werkt graag met producten uit ons assortiment, maar er zijn 2 producten waar hij dagelijks blij van wordt, de Light-up logo sleutelhanger zaklamp en de Metalen balpen New York.

Donnie's favorieten

 

Hoe vaak gebruik je deze producten?

Ik gebruik ze allebei elke dag, de pen is natuurlijk niet te missen als je op een kantoor werkt. Het is heel fijn om een soepel schrijvende pen te hebben die goed in de hand ligt en er ook nog eens chique uitziet. De zaklamp zit natuurlijk altijd aan mijn sleutelhanger. Ik dacht niet dat ik deze gadget zo vaak zou gebruiken, maar hij komt bijna dagelijks van pas. Het leuke aan deze zaklamp is dat het gegraveerde logo ook oplicht als je hem aanzet. Zo wordt ik er altijd weer aan herinnerd dat ik hem van Loopper heb.

Hoe lang gebruik je deze producten nu?

Ik gebruik beide producten nu ongeveer 3 maanden.

Wat maakt deze producten zo speciaal?

De pen schrijft lekker en ligt fijn in de hand. Het zaklampje heeft, ondanks zijn grootte, veel verschillende verlichtingsmogelijkheden. Je kan de lichtstraal focussen zodat je ver voor je uit kan zien, maar je kan de straal ook verbreden zodat je beter de omgeving kan zien. En dat voor een sleutelhanger! Door middel van logoprints (het logo licht zelfs op bij de zaklamp!) op deze producten geef je deze items een persoonlijke touch en wordt de gebruiker dagelijks (onbewust) met het merk geconfronteerd. Naar mijn idee precies waarvoor promotionele producten ingezet kunnen worden!

Zou je dit product aanraden aan vrienden, kennissen en andere mogelijke klanten?

Ja, ik zou deze producten zeker aanraden, ik gebruik ze beiden dagelijks en dat is toch wel wat het doel is van een promotioneel product.

 

De promo’s van Geoffrey

Ons tweede teamlid is Geoffrey; Sales manager en Fransman. Hij woont nu al ruim 10 jaar in Amsterdam en heeft het nog steedsgoed naar zijn zin in ons koude kikkerlandje. Zijn favoriete Nederlandse one-liner luidt als volgt: “Natuurlijk man, geen probleem”. Geoffrey is een groot gebruiker van Loopper producten en het kiezen van twee favorieten ging hem niet al te makkelijk af, maar het is hem toch gelukt. De twee producten die hij dagelijks met liefde gebruikt zijn de C-secure RFID portemonnee en de Thermosfles Japura

 

Geo's favorieten

Hoe vaak gebruik je deze producten?

Dagelijks, zowel op kantoor als na werk, ze komen overal van pas.

Hoe lang gebruik je deze producten nu?

Ik gebruik de RFID portemonnee nu een paar maanden en de thermosfles een paar weken. Ik kan echt niet meer zonder.

Wat maakt deze producten zo speciaal?

De RFID portemonnee is super handig omdat al mijn pasjes erin passen. Daarnaast is de portemonnee klein van stuk en past deze dus perfect in mijn broekzak. De RFID portemonnee is niet alleen klein en handig, hij ziet er ook nog super chique uit!

De Japura thermosfles is echt een top product. Ik gebruik het dagelijks op kantoor, als ik naar de gym ga en ook gewoon thuis. De fles houdt het water voor 12 uur lekker koud en ik ben super enthousiast over het design. Daarbij is dit product duurzaam doordat je niet iedere dag een nieuwe flesje water elders koopt, maar het iedere dag weer hergebruikt. Aangezien duurzaamheid bij veel bedrijven een steeds belangrijker onderwerp is, is een gepersonaliseerde fles natuurlijk dé ideale gadget om je collega’s of werknemers ook meer bewust te maken.

Zou je dit product aanraden aan vrienden, kennissen en andere mogelijke klanten?

Zeker weten! Vooral de thermosfles, het is echt het item van deze tijd en iedereen zou er gewoon eentje moeten hebben.

Zijn er nog producten die je zou willen toevoegen aan het assortiment?

Niet echt een specifiek product, maar ik zou graag zien dat we een groot assortiment aan duurzame producten opbouwen. Bij Loopper proberen wij ons daar ook steeds meer op te richten, dus houd ons in de gaten als je op zoek bent naar duurzame producten!

Social media

Benieuwd naar al onze producten of word je graag op de hoogte gehouden van alle nieuwe ontwikkelingen? Neem dan een kijkje op onze website of volg ons op social media via Facebook, Instagram en LinkedIn.