De promo’s van Nuria & Aurelia

De promo’s van Nuria & Aurelia

26 november 2019 0 Door Jildou

Ook wij als bedrijf maken gebruik van promotionele goederen en geven deze onder andere mee aan werknemers, relaties en prospects. Wie beter dan het uitproberen van producten dan onze mensen zelf? Deze week hebben wij een deel van ons marketing team aan de tand gevoeld. Nuria en Aurelia, twee van onze internationalen (Spanje en Italië) stonden te trappelen om jullie kennis te laten maken met hun favo producten.

Nuria’s favorite products

Nuria is een van onze online marketeers, zij is verantwoordelijke voor de content op de Spaanse en Duitse website. Daarnaast schrijft ze voor de blog en werkt ze hard om Loopper elke dag weer te verbeteren. Oorspronkelijk uit Spanje, Barcelona, heeft zij nu haar plekje in Amsterdam gevonden. Toen wij haar vroegen naar haar favoriete producten, had zij binnen 3 seconden een antwoord: de plantspeaker en een katoenen tas die ze elke dag gebruikt.

 

Hoe vaak gebruik je deze producten?

Elke dag!

Ik gebruik de tas eigenlijk overal voor. Voor werk, als ik ga wandelen, maar hij is vooral handig als ik boodschappen ga doen. Het is een wereld van verschil als je het vergelijkt met plastic tassen. Mijn tas kan ik eindeloos gebruiken, het ziet er stukken beter uit en de draagkracht is velen maal groter. Zo draag ik mijn steentje bij aan het verminderen van het plastic tassen gebruik.

De plant speaker was voor mij liefde op het eerste gezicht. Muziek en planten? Perfecte combo! Alles is beter met muziek, zelfs schoonmaken wordt dan beter. Zodra ik thuis kom sluit ik de bluetooth aan op de speaker en de muziek schalt uit de speaker. Vaak genoeg kijken mensen raar op omdat ze niet weten waar het vandaan komt. Als ik ze dan uitleg dat het uit de plant op de vensterbank komt is iedereen meteen enthousiast.

Hoe lang gebruik je deze producten nu?

Ik gebruik ze nu een paar maanden, vooral de speaker, des te meer ik hem gebruik en er naar kijk, hoe leuker ik het vind.

Wat maakt de producten zo speciaal?

Het speciale aan de oprolbare tas is dat je hem dus super makkelijk mee kan nemen. Daarbij is het een mooi model die beschikbaar is in verschillende kleuren dus er is eigenlijk altijd wel een kleur die bij je past.

Wat betreft de speaker, deze is gewoon echt een topper. Hij is niet te groot, ziet er goed uit en heeft dat beetje extra. Deze speaker is een echte eye catcher.

Zou je dit product aanraden aan vrienden, kennissen en andere mogelijke klanten?

Absoluut, zoals eerder aangegeven, ik gebruik beide producten met grote regelmaat en raad het iedereen aan!

Aurelias favorite products

Aurelia is onze online marketeer voor Italië, zij is verantwoordelijke voor de content op de Italiaanse website. Daarnaast schrijft ze de blog en zorgt ze dat alle content en producten up to date zijn. Afkomstig uit Trapani, Sicilie, is het koude weer nog steeds een beetje wennen voor haar, maar ze heeft het hier goed naar haar zin. Met veel interesse voor de natuur en milieu zijn haar favoriete producten dan ook een herbruikbare waterfles en een Powerbank op zonne-energie.

 

Hoe vaak gebruik je deze producten?

Ik gebruik de waterfles elke dag. Voordat ik naar werk ga vul ik deze thuis met water zodat ik kan drinken onderweg. Zodra ik op werk ben vul ik de fles met heet water die ik gedurende de dag bijvul en gebruik voor thee. Ook in het weekend gebruik de fles als ik sport of wandel.
De Powerbank gebruik ik voornamelijk veel als ik op vakantie ben of een weekendje weg. Het liefst ga ik ergens heen waar het warm is, wat dus ideaal is voor deze Powerbank, want je hebt constant zon en kan dus altijd je telefoon opladen.

Hoe lang gebruik je deze producten nu?

Ik gebruik ze nu ongeveer een half jaar en zowel de waterfles als Powerbank zijn nog als nieuw!

Wat maakt de producten zo speciaal?

De Vasa waterfles heeft een uniek ontwerp en valt veel mensen op. Ik krijg vaak de vraag waar ik deze vandaag heb. Het fijne daarbij is dat ik geen plastic waterflesjes meer nodig heb, heel goed voor het milieu dus!
Met de Powerbank hoef je je alleen zorgen te maken of er genoeg zon is. Ik vergeet zelf altijd om een Powerbank op te laden, maar met dit product hoeft dat niet eens.

Zou je dit product aanraden aan vrienden, kennissen en andere mogelijke klanten?

Ik raad het zeker aan voor iedereen om deze twee producten te gebruiken, milieuvriendelijke en super handig, wie wil dat niet?

Meer bedruke producten

Wist je dat we bij Loopper maar liefst 8000 producten aanbieden? Met zoveel keuze kan het soms moeilijk worden, maar daar hebben wij onze account managers voor. Zij weten precies te vinden wat jij zoekt. Neem contact met ze op of vul vrijblijvend een offerte in voor meer informatie.

Social media

Blijf op de hoogte van al onze capriolen en uitgelichte producten via onze social media kanalen. Volg ons op InstagramFacebook of neem een kijkje op onze LinkedIn pagina.