Een beetje liefde & aandacht door de brievenbus

Een beetje liefde & aandacht door de brievenbus

6 mei 2020 0 Door Jildou

Sinds enkele weken staat de wereld stil. Mensen zijn thuis en bedrijven maken zoveel mogelijk gebruik van de mogelijkheid om thuis te werken. Het blijft een onbegrijpelijke situatie en het is nog steeds moeilijk voor iedereen om zich te kunnen aan passen aan de snelle ontwikkelingen. Zelfs in deze ongekende tijden is het belangrijk om na te denken over het aanpassen van je marketing- en bedrijfsstrategie om jouw klanten en prospects te bereiken, waar ze zich ook bevinden. Vandaag gaan we je een selectie van kleine promotionele producten aanbieden die gemakkelijk in een brievenbus passen. Zo heb je de mogelijkheid om in alle veiligheid de bekendheid van jouw bedrijf te promoten.

Webcam cover bedrukken

We nemen afscheid van oude post-its en kleine papiertjes die op je webcam plakt en het constant herplakken ervan omdat ze niet blijven zitten. Verblijd jouw klanten met echte privacy door deze subtiele webcam cover die speciaal is gemaakt is om te gebruiken op laptops en computers. Met een simpele schuifbeweging kan je die zoom meeting in en als je klaar bent schuif je het weer over de camera zodat je zonder zorgen je werk kan doen.

Pepermuntjes bedrukken

Met een beetje snoep kan je nooit fout gaan. Deze kleine muntjes zijn perfect om lekker te snoepen tijdens de koffiepauze. Ze kunnen ook gedeeld worden met vrienden, familie en het sporadische bezoek, wat de bekendheid van jouw bedrijf helpt te vergroten.

Kaarthouders bedrukken

Ken je dat gênante gevoel dat je je oude portemonnee uit je broekzak tevoorschijn tovert en men een poging doet om een strak gezicht te trekken? Behoud je merkimago en geef je medewerkers of klanten een handige kaarthouder. Deze kaarthouder is te personaliseren met jouw bedrijfsnaam of logo en kan makkelijk op de achterkant van je telefoon bevestigd worden. Zo val je op met je bedrijfsnaam waar je klant of medewerker zijn telefoon ook laat zien (en dat is tegenwoordig bijna overal zelfs in deze tijd!).

Sleutelhangers bedrukken

Na een lange dag op “het werk”, wat is een betere manier om te ontspannen dan met een koud drankje? Met deze multifunctionele sleutelhanger ben je op elk moment klaar om te openen, zelfs ’s nachts dankzij het LED lampje. Proost!

Dit is uiteraard maar een kleine selectie van de vele mogelijkheden die wij kunnen bieden, bezoek ons website of neem contact op met een van onze account managers, zij helpen u graag verder!

Social media

Blijf op de hoogte van al onze capriolen en uitgelichte producten via onze social media kanalen. Volg ons op InstagramFacebook of neem een kijkje op onze LinkedIn pagina.