Kerst met het Loopper team

Kerst met het Loopper team

3 december 2019 0 Door Jildou

Zonder dat wij het doorhadden stond er ineens December op de kalender. Dit betekent maar een ding, we kunnen ons nu schaamteloos kleden in kerstkleding, de boom optuigen en luidkeels met de kerstliedjes meezingen. Wij zitten midden in een drukke tijd en dan hebben we het niet alleen over werk! De aankomende weken (als sinterklaas is uitgezwaaid) hebben wij maar liefst 3 kerstactiviteiten op de agenda staan. We beginnen met “secret Santa”, gevolgd door een (hopelijk) spetterend kerstfeest en afsluitend een foute kersttrui competitie. De verwachtingen zijn hoog en iedereen is al druk bezig met het vinden van de perfecte kleinigheidjes, de meest foute kersttruien en een mooi outfit voor het kerstfeest.

Secret Santa

Dit jaar besloten we om alvast iedereen in de kerstsferen te krijgen door secret Santa. Met lootjes werden de secret Santa’s “gekozen” zodat iedereen vast aan de slag kon om het perfecte cadeautje te vinden. Aangezien wij met z’n allen in de promotionele goederen branche actief zijn hebben wij hoge verwachtingen! Met een paar grappenmakers op dit kantoor kunnen wij er van uit gaan dat het gegarandeerd een leuke avond wordt.

The Loopper Christmas party

Door de jaren heen hebben wij geleerd dat het jaarlijkse kerstfeestje een goede aangelegenheid is om je werkcollega’s net ietsje beter te leren kennen. We laten onze serieuze, zakelijke persona thuis en zetten onze feestmuts op. Het kerstfeest is voor Loopper de perfecte manier om aan onderlinge relaties te werken, een beetje team building, maar voornamelijk om het heel gezellig te hebben samen. De weken voor kerst doen menigeen een poging om te achterhalen waar we dit jaar heen gaan, tevergeefs, helaas. Het thema is echter wel al bekend gemaakt, dit jaar gaan wij voor de glitter en glamour. Wie gaat er voor glitter, wie voor glamour en wie gaat er all out? Wij hebben alvast een weddenschapje gelegd (ahum Ferry).

Ugly sweater contest.

Een van de beste bijkomstigheden van kerst (als je het mij vraagt) zijn de foute kersttruien. Dit is de enige tijd van het jaar dat men er niet gek van op kijkt als je met een trui rondloopt die pijn doet aan de ogen. Ga je voor de klassieke uitstekende rendier neus, een grappige quote of een 3D design? Wij vinden het allemaal prachtig. Elke dag weer werkt het team van Loopper keihard om alle bestellingen de deur uit te krijgen, vooral rond deze tijd. Een activiteit zoals een foute kersttrui competitie zorgt voor wat ontspanning en een lach hier en daar en dat is weer goed voor de motivatie en moraal!

Christmas with Loopper

Wil jij stiekem ook wel weten hoe al deze activiteiten verlopen? Houd dan onze blog goed in de gaten, er komt binnenkort een uitgebreid verslag.

Deze week is de laatste kans om de kerst giveways en eindejaargeschenken in te slaan. Sla je slag nu en zorg ervoor dat je alles gereed hebt voor de feestdagen.

Social media

Blijf op de hoogte van al onze capriolen en uitgelichte producten via onze social media kanalen. Volg ons op InstagramFacebook of neem een kijkje op onze LinkedIn pagina.