Loopper 2.0 is live!

Loopper 2.0 is live!

27 februari 2019 0 Door Kevin

Terwijl wij al een tijdje in de lucht zijn met Loopper 1.0, zijn wij achter de schermen druk in de weer geweest om versie twee van de website te presenteren. Bij deze is Loopper 2.0 live! Onze developers en grafisch design team hebben in de afgelopen maanden niet stil gezeten, waardoor wij nu met trots onze nieuwe website Loopper 2.0 kunnen  presenteren!

De historie van Loopper

Even terug naar waar het allemaal begon. In september ging Loopper 1.0 live. Hier gingen enkele maanden voorbereiding aan vooraf. Een kantoor vol met enthousiaste mensen, die continue op zoek zijn naar nieuwe uitdagingen en mogelijkheden om te groeien. Onze Duitse afdeling telt op dit moment 4 man die pragmatisch de dag doorbrengen. Dan heb je ons Franse team die elke dag, om de beurt croissantjes meenemen voor het gehele kantoor. Waar de Spanjaarden en Italianen iedere maand uitmaken wie er van de twee afdelingen het hardste kan groeien, verwelkomen de Nederlanders het allemaal met open armen.

Dit team van 20 accountmanagers verkopen onze USB-sticks die geproduceerd, bedrukt en geïmporteerd worden uit China. Na aankomst op ons depot naast Schiphol, worden ze direct geforward naar onze klanten over heel Europa. Naast aanvragen voor USB sticks, kregen onze accountmanagers ook regelmatig verzoeken voor gepersonaliseerde relatiegeschenken. Daarom besloot onze CEO Edwin den Hartog, samen met Geoffrey Pirson (sales manager), Kevin Scholten (marketing manager) en Ferry Meinesz (CTO) Loopper in het leven te roepen. Met meer dan 3.500 promotionele producten, heeft Loopper voor ieder wat wils. Onze accountmanagers hebben er hard voor gewerkt om kennis te vergaren van ons gehele assortiment en zijn altijd bereikbaar voor al je vragen.

Even voorstellen

Edwin Den Hartog – CEO

Serial entrepeneur. Main focus is E-commerce and China, with royal Patat as a small side step.” – LinkedIn

Edwin CEO
Geoffrey CSO Geoffrey Pirson – Sales manager
“Of course, no problem!” – LinkedIn
Kevin Scholten – Marketing manager
“Eens begon content en search volgde … nu?” – LinkedIn
Kevin CMO
Ferry CTO Ferry Meinesz – CTO
“Zeg het maar, alles is mogelijk” – LinkedIn

Relatiegeschenken bedrukken bij Loopper.com

Benieuwd geworden en wil je meer weten over wat wij doen en welke mooie en leuke producten wij in onze assortiment hebben? Neem dan een kijkje op onze gloednieuwe website.

Social media

Blijf op de hoogte van al onze capriolen en uitgelichte producten via onze social media kanalen. Volg ons op InstagramFacebook of neem een kijkje op onze LinkedIn pagina.