Loopper & Amsterdam Pride

Loopper & Amsterdam Pride

27 juni 2019 0 Door Jildou

Alhoewel Pride Amsterdam nog heel even op zich laat wachten, is Juni officieel de Pride maand, dus de perfecte gelegenheid om alvast in de sfeer te komen. Pride Amsterdam is een uitbundig, kleurrijk festival waarbij er gevierd wordt dat je jezelf kan zijn en kan houden van wie je wilt. De LHBT gemeenschap neemt een weekend de gehele stad over en viert de vrijheid en liefde. Met boten varen de feestgangers de kanalen af, luisterend naar muziek en dansen ze de dagen door. Net zoals andere grote feesten is Pride natuurlijk een ideale gelegenheid om je bedrijf in het zonnetje te zetten. Wij raden je dan ook aan om nu vast je giveaways te bestellen voordat het feest los barst.

Een interview met onze eigen Bradley

Onze Bradley is een ervaren Pride ganger, daarom zetten wij hem deze week in het zonnetje en voelen wij hem aan de tand over zijn ervaringen met Pride. Ook geeft hij een paar tips wat betreft producten die altijd goed van pas komen.

Heb je al is een keer Pride gevierd in Amsterdam?

Nee, helaas heb ik Amsterdam nog niet op mijn lijstje kunnen toevoegen, maar daar gaat dit jaar verandering in komen! Ik kijk er echt naar uit.

Waar heb je wel Pride gevierd?

Ik heb in America (Chicago en St. Louis), Denenmarken (Kopenhagen) en Duitsland (onder andere Frankfurt) Pride gevierd. Ze waren stuk voor stuk allemaal geweldig, maar ik denk dat ze uiteindelijk niet aan Amsterdam kunnen tippen.

Wat zijn je plannen voor dit jaar?

Ik ga dit jaar voluit! Mijn haar wordt een heuse regenboog en als accessoire heb ik een regenboog vlag. Ik hoop mee te mogen met iemand op een boot, want dat is natuurlijk wel de ultieme Amsterdam Pride ervaring.

Heb je veel vrienden die ook Pride vieren?

Dit jaar ga ik met 6 vrienden naar Pride, een hele mooie mix van alle soorten en maten, precies zo als het hoort, want Pride is voor iedereen.

Hoe belangrijk is Pride voor jou?

Ja toch wel echt belangrijk. Naast dat het een mooi feest is, staat het natuurlijk ook echt ergens voor. Helaas zijn er nog steeds mensen die mensen niet accepteren zoals ze zijn. Daarom is het denk ik heel belangrijk om er aandacht aan te geven en de vrijheid en liefde te vieren.

Nog tips voor first timers?

Geniet, geniet, geniet! Ben openminded en bovenal be safe!

Welke producten zou jij graag in ontvangst nemen op een feest zoals Pride?

Dan moet ik toch met de klassieker gaan als eerste, een zonnebril! Ik vergeet mn zonnebril altijd en dan is het ideaal als je er gewoon eentje uitgedeeld krijgt. Daarnaast zijn waterflesjes en petten en hoeden ook altijd welkom!

Giveaways bedrukken

Van dit interview krijgen wij helemaal zin in Amsterdam Pride. Ben jij nog op zoek naar een leuk weggevertje neem dan een kijkje op onze website of neem contact op met een van onze accountmanagers, zij helpen je graag met het vinden van de perfecte giveaway.

Social media

Vanzelfsprekend is Duitsland bij lange na niet het laatste land waar wij naar uitbreiden. Blijf op de hoogte van alle ontwikkelingen met onze nieuwsbrief en via de social media kanalen Instagram, Facebook en LinkedIn.