Loopper.com is online!

Loopper.com is online!

25 september 2018 0 Door Jildou

Maak kennis met Loopper

Loopper is live! Deze week presenteerde wij onze nieuwe webshop, www.loopper.com. Alhoewel de website en naam nieuw zijn, is de organisatie zeker niet nieuw. Al 17 jaar handelen wij als Incentive Promotions BV waar ons (nog) steeds groter groeiende klantenbestand op www.usbstick-producent.nl terecht kunnen voor bedrukte USB-sticks. Vanaf September 2018 kunnen zij en u voor meer dan 2500 verschillende producten terecht op Loopper.com. Wij willen u daarom graag kennis laten maken met ons nieuwe avontuur.

Relatiegeschenken, giveaways & premiums

We kennen de termen relatiegeschenken, giveaways & premiums, maar wat is precies het verschil tussen deze termen? Door deze 3 op een rijtje te zetten helpen wij u op weg om de juiste keuze te maken. Zo kunt u optimaal gebruik maken van de producten in ons assortiment.

Wat zijn relatiegeschenken?

Relatiegeschenken zijn ideaal om in te zetten als u uw klanten of zakenrelaties wilt bedanken voor de samenwerking en loyaliteit. Deze geschenken worden meestal subtiel bedrukt zodat de ontvanger ook echt blij wordt van het product. Naast een blijk van waardering zijn relatiegeschenken ook geschikt voor speciale gelegenheden zoals een jubileum of eindejaar bedankje. Denk bijvoorbeeld aan een gegraveerde luxe pen, wijn-accessoire set, tablet accessoires of een VR bril.

Wat zijn giveaways?

Giveaways, het woord zegt het al, dit zijn goedkopere producten die worden weggegeven tijdens evenementen en beurzen. Bedrukt met uw logo vergroten deze producten de naamsbekendheid en zorgen zij ervoor dat bezoekers naar een stand gelokt worden. Let op dat u niet te veel uitgeeft aan giveaways, zodat u zonder omkijken deze producten kunt weggeven.

Leuk om te weten is dat  een DIMA Marktforschung (2013) onderzoek uitwijst dat het weggeven van giveaways effectiever is dan tv- en radiocommercials. Door giveaways uit te delen met een positieve uitwerking, creert uw waarde.  Deel bijvoorbeeld iets uit dat handig of lekker is, met een knipoog naar uw bedrijf. Zo zorgt u ervoor dat u een blijvende indruk maakt. Een laatste tip, houd uw doelgroep altijd in gedachte. Zit uw bedrijf in de bouw, geef dan bijvoorbeeld een rolmaat weg. Bent u werkzaam in de sportbranche, dan kan een zweetbandje een passende giveaway zijn.

Wat zijn premiums?

Premiums zijn cadeautjes die weggegeven worden bij aankoop van een ander product. Denk hierbij aan de wegwerpstok die wij voor Royal Canin ontworpen, deze werd gratis meegeleverd bij aankoop van hondenvoer. Een ander voorbeeld zijn de premiums die wij ontworpen voor Nivea. Dit kan een bedrijf onderscheiden van de concurrentie en zorgt tegelijkertijd voor het bevorderen van de naamsbekendheid.

Ook kunt u bij premiums denken aan producten waar voor gespaard kan worden. Vele grote supermarkten doen veelvuldig aan deze spaaracties. Iedereen kent ze wel, het sparen van zegels voor dure glazen, of de succesvolle Roy Donders huispakken van de Jumbo. Als u het goed aanpakt, worden deze spaaracties een ware hype. Denk bijvoorbeeld aan de flippo die vanaf 1995 tot begin 2000 waren te vinden in de zakken chips van Smiths.

 

Custom made concepten

Met een selectie van 2500 producten geven wij onze klanten een ruime keus. Toch merken wij uit ervaring dat veel bedrijven ook interesse hebben in custom made concepten. Met custom made concepten doelen wij op producten speciaal ontworpen aan de hand van de wensen van onze klant. Zo hebben wij met meerdere grote namen gewerkt aan maatprojecten, zoals voor Nivea en Valvoline. Neem nou onze campagne voor Grolsch, wij ontworpen de mini fridge die in huishoudens door heel Nederland werd gebruikt tijdens de 2014 FIFA World cup.

Neem contact op met uw persoonlijke accountmanager

Bij Loopper begrijpen wij hoe belangrijk het is om de juiste producten te bestellen. Wij werken daarom altijd met een persoonlijke accountmanager voor onze klanten. Zo hoeft u nooit uw verhaal meerdere keren uit te leggen en verzekeren we dat de toegewezen persoon altijd op de hoogte is van uw bestelling en de ontwikkelingen. Nieuwsgierig geworden naar ons assortiment? Neem dan snel een kijkje op onze website of neem contact met ons op en ervaar het gemak en de expertise van Loopper.

Volg ons op social media

Wilt u graag op de hoogte gehouden worden van ontwikkelingen en nieuws, neem dan even een kijkje op onze Facebook en Instagram pagina, of volg ons LinkedIn account.