Loopper IT is live!

Loopper IT is live!

26 juni 2019 0 Door Jildou

We blijven maar doorstomen! Na de Nederlandse, Engelse, Franse en Duitse website, presenteren we nu ook de Italiaanse versie van onze website.

Bij deze een korte introductie van het Italiaanse team

Forza Italia

Elisabetta Castellan – Account manager
Nadat ze ruim anderhalf jaar geleden bij ons kwam werken, is ze inmiddels afdelingshoofd. Daarnaast is zij een mentor voor alle nieuwe werknemers die zich toevoegen tot de Italiaanse Loopper familie. Elisabetta heeft een master in moderne talen en is een echte probleem oplosser. Als je haar aan de lijn hebt dan weet je zeker dat je het juiste product vindt voor jouw project.
Imma Avallone – Account Manager
De Napolitaanse ziel van het team. Nadat ze haar bachelor in internationale betrekkingen haalde, kwam ze naar Nederland om een avontuur aan te gaan in het buitenland. Dat avontuur vond ze bij Loopper en werkt sindsdien met hart en ziel voor iedere klant. Bij transport vertragingen heeft ze er een handje van om zelf de auto in te stappen om de deadline van de klant te halen. Jammer genoeg zijn de afstanden naar Italië iets te groot. Ze is erg punctueel wat haar een plezier maakt om mee te werken.
Lorenzo Carboni – Account manager
Enkele maanden geleden begon Lorenzo bij Loopper als stagiair en één van zijn eerste klanten gaf hem meteen de opsteker die iedereen wel kan gebruiken als je net begint. Zijn stem was zo mooi en geruststellend dat zij onmiddellijk alles van hem zou willen kopen wat hij aanbood. Hij is bezig om zijn master in business administration af te ronden en dat gaat voortvarend. Echte kwaliteiten van Lorenzo zijn o.a. de rust die hij heeft en vertrouwen die hij wekt bij collega’s en klanten waarmee hij werkt.
Chiara Bellantoni – Online Marketeer
Na diverse ervaringen binnen en buiten Europa heeft ze zich sinds enkele maanden toegelegd op het schrijven van alle Italiaanse inhoud van en voor de website en blog. Chiara komt uit de regio Emilia-Romagna en heeft een Masters in oosterse talen. We zijn er bij Loopper nog niet helemaal aan toe, maar wie weet komt haar beheersing van de Japanse taal nog heel goed van pas!

 

Neem een ​​kijkje op Loopper.com/it en vraag een offerte aan om met één van de bovenstaande werknemers te kunnen praten. Er staat een enthousiast team klaar om je te helpen met jouw bestelling.

Volg ons op social media

Blijf op de hoogte van al onze capriolen en uitgelichte producten via onze social media kanalen. Volg ons op InstagramFacebook of neem een kijkje op onze LinkedIn pagina.