Loopper voor de winst in voetbaltoernooi!

Loopper voor de winst in voetbaltoernooi!

17 september 2019 0 Door Jildou

Dit jaar werd vond voor de 6e keer het Handelsbanken Amsterdam Zuid voetbaltoernooi plaats. De handelsbanken organiseert dit voetbaltoernooi om de relaties tussen Amsterdamse bedrijven te ondersteunen en verbeteren. Doordat Loopper veel met voetbal bedrijven heeft gewerkt, zoals Bayern München, Borussia Dortmund en FC Köln om er een paar te noemen, was dit natuurlijk op onze buik geschreven! Met bedrukte voetbalshirtjes was het team klaar voor de strijd.

De grote dag

Op 5 september was het zo ver, het team van Loopper ging vol goede moed richting het voetbalveld van AVV Swift aan het Olympiaplein in Amsterdam Zuid. De druk was hoog, met een tegenstander die al 3x het toernooi gewonnen had. Er werd gespeeld in 4 poules, Loopper bevond zich in poule C.

Het programma zag er als volgt uit:

15:30 Een warm welkom en tijd om om te kleden.
16:00 De aftrap van de eerste poule wedstrijden.
17:55 De uitslag van de poule wedstrijden en bekendmaking van de kwartfinale spelers.
18:05 De start van de kwartfinales (en ook niet te vergeten, drankjes & hapjes in kantine voor de andere deelnemers)
18:57 Het einde van de finale en de zoete overwinning voor Loopper!
19:20 Prijsuitreiking en een feestelijk banket.
21:00 Het einde van een geslaagde dag.

Zoals een echt toernooi betaamd, werd er gespeeld met een kwart en halve finale, om uiteindelijk voor de ultieme prijs te strijden in de finale, de eer van het winnen (en een grote beker).

Het team

Ons team bestond uit 6 “man”:

Quentin een van onze ster accountmanagers voor Frankrijk

Kevin de man die de Marketing van Loopper voor zijn rekening neemt

Julien, onze Franse marketing ster.

Jildou, de accountmanager en marketeer voor alle speciale projecten.

Chiara, een echte topper die de Italiaanse website vorm heeft gegeven.

Ramses, die nog niet heel lang bij ons is, maar man wat doet hij het goed!

Deze toppers gaven zich volledig om de winst mee naar huis te kunnen nemen.

Een sfeervolle dag

Naast de sporadische gele kaart en geroep naar de scheids, was de sfeer op het voetbalveld (en natuurlijk ernaast) heel sportief en gezellig. Het Loopper team begon zijn eerste match met winst en had toen de smaak te pakken. Iedere wedstrijd werd winnend afgesloten en dat kan natuurlijk maar 1 ding betekenen: KAMPIOENEN!

De finale werd door het team met 5-2 gewonnen, waarna het feest kon beginnen. Het bier vloeide rijkelijk, alle teams mengden zich en hadden een zeer gezellig afsluiter van een top dag.

Wij raden ieder bedrijf aan om mee te doen met dit leuke, sportieve en gezellige toernooi. Het is dan natuurlijk vanzelfsprekend dat de voetbalshirtjes mooi bij Loopper bedrukt kunnen worden!

Social media

Blijf op de hoogte van al onze capriolen en uitgelichte producten via onze social media kanalen. Volg ons op InstagramFacebook of neem een kijkje op onze LinkedIn pagina.