Onze Duitse website is online!

Onze Duitse website is online!

28 mei 2019 0 Door Jildou

Bij Loopper zijn we constant bezig met uitbreiden. Onze nieuwste aanwinst is de splinternieuwe Duitse website! Na maanden hard werk kan onze Duitse afdeling nu eindelijk met trots de livegang van Duitsland aankondigen.

Wij willen je graag voorstellen aan het heldenteam dat deze zware, maar leuke taak goed heeft weten te volbrengen.

Foziya Basha – Online Marketeer
Als eerste onze marketing dame Foziya, zij heeft er voor gezorgd dat alles picobello in het Duits op onze website staat! Deze topper komt uit Bremen en heeft altijd een lach op haar gezicht, wat werken met haar elke dag weer gezellig maakt.
Visal San – Sales Manager
Visal is onze sales manager, hij houdt het overzicht en zorgt dat iedereen goed zijn werk doet. Gelukkig hoeft hij daar niet heel hard zijn best voor te doen, want alle accountmanagers werken met plezier voor hem.
Ana Lucic – Accountmanager
Ana komt oorspronkelijk uit Oostenrijk, Schladming en is een van onze accountmanagers. Ze staat met plezier onze klanten te woord en zorgt ervoor dat alle orders tot in detail goed worden uitgevoerd. Naast haar goede werk als accountmanager is ze in een korte tijd al bijna vloeiend in de Nederlandse taal! Petje af voor deze hardwerkende collega.
Bradley Moore – Accountmanager
Last but not least, onze vrolijke en uitbundige Bradley. Hij heeft op vele plekken in Duitsland gewoond maar het begon allemaal in Ettlingen. Hij is nu neergestreken in de hoofdstad van ons landje, Amsterdam en heeft het erg naar zijn zin. Je kan er van op aan dat Bradley je altijd met een glimlach te woord staat en je order tot in de details perfect uitvoert.

 

Wij zijn er helemaal klaar voor om ook in Duitsland een groot succes te worden!

Social media

Vanzelfsprekend is Duitsland bij lange na niet het laatste land waar wij naar uitbreiden. Blijf op de hoogte van alle ontwikkelingen met onze nieuwsbrief en via de social media kanalen Instagram, Facebook en LinkedIn.