Onze Spaanse website is live!

Onze Spaanse website is live!

29 oktober 2019 0 Door Jildou

Bij Loopper zijn we nog steeds druk bezig met uitbreiden. Onze nieuwste aanwinst is de gloednieuwe Spaanse website! Na veel bloed zweet en tranen, maar ook veel leermomenten en blijheid kan het Spaanse team de nieuwe website met grote trots presenteren. Elke nieuwe website is weer een grote stap voor Loopper en als de orders binnen een korte tijd al veelvuldig binnenstromen kunnen wij ons geluk niet op.

Wij willen je graag voorstellen aan het power (vrouwen)team dat deze zware, maar leuke taak goed heeft weten te volbrengen.

Nuria Roig – Online Marketeer

De grootste taak beviel natuurlijk ons eigen marketing wonder, Nuria. Binnen een paar weken had zij al bergen met werk verzet en het is te zien aan het resultaat. Na een talen studie gevolgd te hebben in Barcelona, nu druk bezig met haar marketing skills. Gepassioneerd en extreem goed georganiseerd (met een tintje OCD) doet zij haar werk. Nu de website live is zal zij verder werken aan het verbeteren van de website, zich bezig houden met feedback van zowel klant als collega’s en social media.

Alejandra Saja – Sales Manager

Onze mexicaanse sales manager bevindt zich in Barcelona en werkt vanuit daar om ons te ondersteunen in alle nieuwe loopper ontwikkelingen. Met een Business Administration & Marketing bachelor en een master in International Management is zij de perfecte persoon voor deze taak. Met geduld, een lach en veel kennis leidt zij onze account managers op.

Sofia Pascual – Accountmanager

Sofia doet met veel plezier haar werk, dat is ook te merken aan onze klanten. Ze komen graag bij ons terug vanwege de positieve ervaringen en goede hulp die ze verleend wordt. Uit Spanje afkomstig waar ze een bachelor heeft afgerond in International relations en een master in internationale handel, de perfect  Wij konden niet blijer zijn dat zij deel is van ons Spaanse team!

Aline Haouy – Accountmanager

Ons meest recente aanwinst voor het Spaanse team, de altijd vrolijke Aline. Ondanks dat ze nog maar een paar maanden bij ons is, voelt ze zich hier helemaal thuis en wij zijn ook zeer blij met haar. Snel, efficiënt en niet gek te krijgen. Met een bachelor in Tourism kan je er van op aan dat je als klant op handen gedragen wordt door haar. En we overdrijven hier echt niet mee!

Met een vliegende start kijken wij vol goede moed naar de aankomende jaren. We verwachten veel Spaanse bedrijven blij te maken met onze promotionele goederen en diensten.

Social media

Doordat we constant bezig zijn onszelf te ontwikkelen en beter te worden is elke dag weer anders bij Loopper. Blijf op de hoogte van alle ontwikkelingen verbeteringen en nieuwe producten met onze nieuwsbrief en via de social media kanalen Instagram, Facebook en LinkedIn.