Op reis met Antoine & Loopper

Op reis met Antoine & Loopper

12 november 2019 0 Door Jildou

Loopper is trots op het jonge internationale team dat elke dag weer klaarstaat om de klant te woord te staan. Met medewerkers uit alle windrichtingen, aan het begin van een mooie carrière, moeten we soms ook afscheid nemen. Antoine werkt nu meer dan 3 jaar bij ons en heeft veel geleerd van het bedrijf, maar wij hebben ook weer veel van hem geleerd. Zo was hij altijd vrolijk, zeer goed met klanten en hij hielp zijn collega’s graag. Helaas (voor ons), werd het tijd voor hem om aan zijn wereldreis te beginnen, want reizen zit nou eenmaal in zijn bloed.

Deze reis zal hem naar het Oostelijk gedeelte van onze wereld brengen met een grote backpack op zijn rug. Wij hopen er natuurlijk stiekem op dat hij snel weer terug naar ons kantoor in Amsterdam komt, maar voor nu, steunen wij hem volledig met deze grote stap in het leven. In de tijd dat hij bezig was met zijn voorbereidingen waren wij erbij om hem te helpen. Vooral het voorbereiden is namelijk een beste klus. Wat heb je nodig, wat ga je wel en niet gebruiken? Doordat wij meegedacht hebben, hebben we veel producten op een rijtje gezet die handig uit gaan komen bij zowel wereldreizen, als vakanties of zakenreizen.

De reis

De reis begint in Parijs, met een laatste blik op het Europese leven hoog in de lucht richting Bangkok. Gedurende deze lange vlucht is het handig om producten mee te nemen die de reis zo comfortabel mogelijk maken. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een goede hoofdtelefoon. Zo kan je niet alleen naar muziek luisteren, maar het neemt ook veel omgevingsgeluid weg, ideaal als je een dutje wil doen zonder gestoord te worden!

Azië

Na Bangkok neemt de reis hem naar Noord en Zuid Thailand. Met veel natuur, een onderdompeling in een hele andere cultuur en veel bezienswaardigheden om te bekijken. Bij reizen is een telefoon tegenwoordig niet meer te missen. Zo vind je je weg eenvoudig in een onbekend land. Soms ben je uren onderweg zonder een stopcontact, terwijl je je telefoon frequent gebruikt. Een powerbank is dan een echt redder in nood. Je kan ieder voor je eigen powerbank gaan of kiezen voor een hoge capaciteit powerbank die meerdere telefoons kan opladen.

De volgende bestemming is Phnom Penh, de hoofdstad van Cambodia. Kerst vieren wordt daar een hele ervaring. Daarnaast heeft de stad veel bezienswaardigheden en goed eten te bieden. Om de achterblijvers in Europa een beetje jaloers te maken is het natuurlijk belangrijk om goede foto’s te kunnen maken. Met deze selfie-stick zorg je voor prachtige foto’s die het thuisfront zeker kan waarderen (of niet natuurlijk..).

De laatste twee bestemmingen in het Oosten zijn Laos en Vietnam. Reizen door landen waar de zon hard zijn best doet is niet altijd goed voor onze huid die amper zon gewend is. Zonnebrand is een van de belangrijkste producten die je ten alle tijden bij je wilt dragen. Deze handige zak formaat zonnebrand tube heeft een karabijnhaak waar je het makkelijk mee aan je tas vast maakt. Zo heb je het altijd bij je en geloof ons, dat is echt nodig.

Down under

De laatste stop (dit vragen wij ons af..) is het verre Australië. Van Australie genieten zonder dat er een definitief einde in zicht is klinkt als een droom! We wachten Antoine’s feedback hierop nog even af, maar we zijn er vrij zeker van dat dit gewoon een feit is. Helaas bieden we geen krokodillen afstotende producten aan, maar we kunnen wel aanraden om waterdichte producten mee te nemen. Bijvoorbeeld een waterdichte pouch om je telefoon in te stoppen, een waterdichte Go Pro om je avonturen vast te leggen en niet te missen, een hoed om je hoofd te beschermen tegen de zon.

Reisproducten bedrukken

Als webshop voor promotionele goederen zien we een grote groei in reisbenodigdheden. Tegenwoordig zijn het niet alleen scholieren en studenten die een lange reis plannen, steeds meer mensen krijgen de reiskriebels. Als bedrijf kan je hier goed op in spelen.

Passen reisproducten bij jou doelgroep, dan helpen we je graag met het vinden van de perfecte bedrukte giveaway. Onze account managers zijn experts in het vinden van het juiste product. Neem contact op via de telefoon of door het aanvraagformulier in te vullen op onze website.

Social media

Blijf op de hoogte van al onze capriolen en uitgelichte producten via onze social media kanalen. Volg ons op InstagramFacebook of neem een kijkje op onze LinkedIn pagina.