Sportief het nieuwe jaar in

Sportief het nieuwe jaar in

17 december 2019 0 Door Ramses

Het nieuwe jaar komt steeds dichterbij. Dit betekent natuurlijk ook dat de goede voornemens er aan komen. Voordat we hier massaal aan beginnen hebben we eerst kerst nog. De periode van het jaar waarin gezelligheid, eten en warmte centraal staan in ons drukke leven. Dit is ook te zien in het bedrijfsleven. Zo worden werknemers, klanten en relaties verwend met lekkernijen of handige cadeautjes. Ook bij ons op kantoor zit de kerstsfeer er goed in. Afgelopen vrijdag zijn we al op kerstdiner geweest en hebben we cadeautjes mogen ontvangen van collega’s.

Altijd dezelfde goede resultaten…

Aan het einde van het jaar, na Kerstmis, is de perfecte tijd om naar je jaar terug te kijken en te beslissen wat er beter kan. We beginnen strategiën te bedenken die ons kunnen helpen om het nieuwe jaar (nog) beter te maken dan het afgelopen jaar. Hier komt het moment van onze goede voornemens. Sommigen van ons besluiten te stoppen met roken, anderen beloven zichzelf vriendelijker te zijn tegen de medemens, maar het meest voorkomende voornemen is…. een lidmaatschap bij een sportschool te nemen.

Onze sportieve geesten

Als we beginnen, betwijfelen we af en toe de beslissing om te gaan sporten, maar dan zien we de positieve resultaten op ons lichaam en onze geest en dan begint het toch wel goed te voelen. We kunnen besluiten om ons aan het sportschema te houden en op de loopband te blijven lopen. Maar je kan ook, omdat we toch al zo gek bezig zijn, gaanderweg iets nieuws uit proberen, dat het beste bij jou past. Op deze manier zullen we ons meer geïnspireerd en gelukkiger voelen! Yoga, tennis, badmintonn, paaldansen, klimmen, het is nooit te laat om je eigen verborgen vaardigheden te ontdekken!

Hieronder staan enkele sportproducten, die voor elke sporter handig zijn.

Barrel katoenen duffeltas

Deze sporttas is geschikt voor alle sportactiviteiten. Met deze vintage-look gaat men met stijl naar de sportschool. Zeer ruim. Alles wat je nodig hebt om te sporten, past hier in. Tenzij het een klimmuur of een hoogspringstaaf is. Bedrukt met jouw logo een echte eye-catcher.

Flow drinkfles

Deze bedrukbare fles is een perfecte giveaway. Hij hydrateert je tijdens je harde training en dankzij de stevige dop zorgt hij er bovendien voor dat de fles niet lekt. Omdat het een herbruikbare fles is hoeft u geen plastic wegwerpflessen te kopen die schadelijk zijn voor ons milieu.

Balpen Perla

Balpennen zijn nuttig voor trainers en sporters. Deze balpen helpt je bij het bijhouden van je fysieke vooruitgang. Het is een goede giveaway voor trainers en sportscholen. Je kunt een logo op deze balpen afdrukken, zo ben je ook buiten de sportschool aanwezig bij de klanten.

Telefoon sportarmband

Niemand houdt ervan om met de telefoon in de hand te rennen. Deze telefoon armband helpt bij het meenemen van al je belangrijke zaken zoals de telefoon, sleutels en wat geld, in het geval je onderweg een gezonde smoothie wilt halen.

Koptelefoon

We moeten ons energiek en gemotiveerd voelen tijdens onze training! Muziek is de manier. Bevrijd jezelf van de vervelende kabels en gebruik deze fantastische bluetooth-hoofdtelefoon. Naast dat deze geschikt is voor het sporten, natuurlijk ook ideaal voor onderweg of op werk.

Koelhanddoek

Een microvezelhanddoek is een must-have voor atleten. Hij vermijdt het contact met gemeenschappelijke oppervlakken. Ook kan deze handdoek gehydrateerd worden met vers water om jezelf tijdens de sportactiviteit op te frissen.

Meer inspiratie

Mocht je nog vragen hebben of meer willen weten over de mogelijkheden dan staan onze accountmanagers voor je klaar. Zo kunnen zij je helpen met het uitzoeken van de perfecte giveaway en advies geven over de drukmethode. Zij zijn te bereiken op 020-5045713 of via het contactformulier.

Social media

Blijf op de hoogte van al onze capriolen en uitgelichte producten via onze social media kanalen. Volg ons op InstagramFacebook of neem een kijkje op onze LinkedIn pagina.