Spring eruit met jouw bedrijf dit beursseizoen!

Spring eruit met jouw bedrijf dit beursseizoen!

27 augustus 2019 0 Door Jildou

De zomer maanden gaan we weer inruilen voor de Herfst. Wij hopen op een nazomerse september maand, maar we moeten wel vast gaan denken aan het beursseizoen! We hebben al eerder een blog geschreven over de meest gebruikte giveaways op beurzen. Deze keer zetten we een paar producten in het zonnetje waarmee je als bedrijf net even anders bent dan de anderen.
Als je met je bedrijf op een beurs staat is het de bedoeling dat je opvalt in die zee van bedrijven. Dit kan je natuurlijk doen met een opvallend kraampje, felle kleuren of aan de hand van kleding, maar je kan dit ook doen door middel van giveaways. Iedereen die wel is een beurs heeft bezocht weet dat je het beurs gebouw uitloopt met 10 pennen, tasjes, lippenbalsem en veel andere bekende hebbedingetjes. Alhoewel deze producten het altijd goed doen, raden wij aan om is een keer wat anders te doen!

Onze eyecatchers

Wij zetten 5 producten in het zonnetje die er voor zorgen dat jij met je bedrijf opvalt en daarbij de beursgangers blij maakt met een product wat ze niet bij elke kraam in de handen gedrukt krijgen.

Kaarthouder bedrukken
Deze kaarthouder is super handig om je kaarten in te bewaren. Daarbij is het ook geschikt om je oortjes bijvoorbeeld handig op te bergen (nooit meer 10 minuten te laat op werk omdat je oortjes in de knoop zitten..).
USB hub bedrukken
Met deze handige USB hub laad je 4 apparaten tegelijkertijd op. Met een zeer groot drukoppervlak laat dit product een echte indruk achter op toekomstige klanten.
Webcam cover bedrukken
Webcam covers zijn echte hebbedingetjes die super handig zijn, klein maar fijn! Met een mooi print oppervlak is dit een ideaal promotie middel wat binnen ieders budget past.
Sleutelhangers bedrukken
De grote versie zie je eigenlijk overal. Het leuke hieraan is dat je een leuke boodschap kan maken, en de consument op zijn beurt kan er zijn eigen draai aan geven. Een echt leuk hebbedingetje.
Speakers bedrukken
Deze mini speaker is handig overal mee naar toe te nemen. Eenvoudig aan te sluiten op je telefoon, tablet of laptop. Door de kleine afmeting kan de beursbezoeker het makkelijk met zich meedragen, daarbij kan je deze speaker echt overal mee naar toe nemen omdat hij zo klein is. Hierdoor wordt jouw logo naar vele plekken meegenomen en gezien. Win win voor zowel jouw bedrijf als de consument.

Meer inspiratie

Hebben we jou op ideeen gebracht, of heb je nog wat meer inspiratie nodig? Onze accountmanagers zijn altijd bezig met het vinden van leuke, nieuwe en opvallende producten en helpen jou graag met het vinden van het perfecte promotie middel voor jouw bedrijf.

Social media

Blijf op de hoogte van al onze capriolen en uitgelichte producten via onze social media kanalen. Volg ons op InstagramFacebook of neem een kijkje op onze LinkedIn pagina.