De juiste keuze in draagtassen bedrukken voor jouw bedrijf

De juiste keuze in draagtassen bedrukken voor jouw bedrijf

30 april 2019 0 Door Jildou

Bij Loopper bieden we verschillende soorten tassen aan, gemaakt van allerlei materialen. Om er voor te zorgen dat de keuze die je maakt voor jouw bedrijf de juiste is, hebben we de verschillende stoffen voor je op een rijtje gezet.

Canvas en katoenen draagtassen bedrukken

Canvas is een weefsel gemaakt van katoen met een techniek waardoor de stof echt stevig en bestand is tegen slijtage. Het verschil tussen canvas draagtassen en katoenen draagtassen zit hem in de verfijning van de textuur. Katoen is vaak een stuk fijner dan canvas, maar canvas is nog steviger. We zien dat katoen veel gebruikt wordt bij draagtassen, dit vanwege de goede draagkracht. Het wordt bijvoorbeeld ook gebruikt voor tenten en zeilen in de vorm van canvas.

Katoen zorgt ervoor dat de tas een uitstekende draagkracht heeft, maar wel lichtgewicht blijft. Ideaal dus voor zware boodschappen (of gewoon heel veel boodschappen). De draagkracht wordt op onze website aangegeven in grammen. Hoe meer grammen, des te beter de draagkracht en levensduur. Ook met intens gebruik gaan deze katoenen tassen jaren mee, dit is goed voor het milieu, maar ook voor het effect van de bedrukking.

Canvas is bij uitstek, zeer geschikt voor bedrukkingen en houdt de inkt en kleuren super goed vast. Dit zorgt ervoor dat het bedrukte logo ook jaren mee kan gaan, zo haal je echt het meeste uit je marketing budget.

Polyester en non-woven boodschappentassen bedrukken
Polyester en non-woven boodschappen tassen zijn veel te vinden in de supermarkt en bij winkels.Doordat dit materiaal extreem goed tegen slijtage kan en een grote draagkracht heeft wordt dit materiaal steeds populairder. Daarbij zijn deze tassen ook waterdicht en makkelijk schoon te maken, ideaal als er is een keertje wat fout gaat met de boodschappen.Doordat het makkelijk schoon te maken is met water en niet in de was hoeft, gaat het bedrukte logo voor een lange tijd mee, dit is op zijn beurt ook weer goed voor de naamsbekendheid!
Papieren tassen bedrukken
Papieren tasjes zijn net even wat anders dan stof en polyester.  Ze gaan minder lang mee en hebben aanzienlijk minder draagkracht. Toch zijn er ook heel wat voordelen aan dit materiaal. Papieren tassen zijn bijvoorbeeld biologisch afbreekbaar en dus goed voor het milieu.Alhoewel ze niet jaren meegaan, kunnen ze gemakkelijk meerdere keren gebruikt worden, dit wordt dan ook frequent gedaan door de consument. Daarnaast zijn deze tassen ook zeer voordelig in de aanschaf en dat telt natuurlijk ook voor wat!
Duurzame tassen bedrukken
Jute tassen zijn de echte superhelden onder de draagtassen als het op draagkracht aankomt. Aangezien het een redelijk onbekende stof is, leggen we het even snel uit. Jute is een bastvezel van een tropische plant waar hele dikke en stevige draden van gesponnen worden. Met zijn natuurlijke uitstraling en hoge draagkracht is dit een echte aanrader.Door jute tassen te bedrukken ben je net even wat anders dan andere bedrijven en dat is natuurlijk van groot belang. Daarnaast gaan deze tassen echt eeuwig mee en dus ook jouw logo.Het laatste voordeel? Deze tassen zijn onwijs duurzaam, zowel in productie als in gebruik en ze zijn biologisch afbreekbaar. Zoals je misschien merkt, wel echt onze favoriet..

Herbruikbare tassen bedrukken

Welke keuze het beste bij jou past laten we aan jou over, maar welk materiaal je ook kiest, ieder heeft zijn voordelen. Mocht je nog twijfelen, neem dan contact op met een van onze accountmanagers. Zij kunnen je helpen om de juiste keuze te maken.

Social media

Blijf op de hoogte van al onze inzichten en uitgelichte producten via onze social media kanalen. Volg ons op InstagramFacebook of neem een kijkje op onze LinkedIn pagina.