Groter dan groot bedrukken

Groter dan groot bedrukken

3 maart 2020 0 Door Jildou

Met een aanbod van meer dan 6000 producten komen ook veel verschillende bedrukkingtechnieken, materialen en verschillende drukoppervlakken kijken. Ieder product heeft zijn eigen opties en grootte van bedrukking. In deze blog belichten we producten met een groot print oppervlak of all-over bedrukking, waarmee jouw logo het allerbeste uitkomt.

Wij begrijpen dat bij het bedrukken van jouw logo op een product je graag een zo groot mogelijke bedrukking wilt. Bij sommige producten heb je kleinere drukoppervlak wat ook erg mooi kan zijn, maar voor sommige doeleinden is groter dan groot de beste keuze.

Rondom bedrukken

Onze favoriete waterflessen, de Sky, Oregon en Swing waterfles hebben allemaal een groot drukoppervlak (misschien ook een reden waarom het onze favorieten zijn..). Veel waterflessen kunnen op 2 kanten bedrukt worden, maar deze flessen hebben het grote voordeel dat ze rondom bedrukt kunnen worden. Dit wordt ook wel screen round bedrukken genoemd.

Groot drukoppervlak

Veel van onze boodschappen tassen en notitieboekjes worden aangeboden met een groot drukoppervlak. Dit vinden wij vooral belangrijk bij boodschappentassen. Met een grote bedrukking ben je van ver te zien. Het spectrum notitieboekje en de non-woven Berlin tas zijn de perfecte voorbeelden van grote drukoppervlakken.

Getemperd glas met full color bedrukking

Wij zijn blij om mede te delen dat we binnenkort een nieuwe manier van bedrukking kunnen introduceren, full-color bedrukking over het gehele product met een beschermlaag van getemperd glas. Door het glas komen de kleuren van de bedrukking helderder dan ooit naar voren en beschermd het daarbij ook het product van gebruikssporen. We beginnen met deze manier van bedrukking met een enkel product, namelijk een paar geselecteerd powerbanks, speakers en een draadloze oplader.

Bedrukkingsopties

Nieuwsgierig geworden naar onze nieuwe bedrukkingsmethode, of wil je meer weten over alle producten met grote drukoppervlakken? Onze accountmanagers staan de hele week klaar om vragen te beantwoorden en vrijblijvende offertes uit te sturen. Neem contact op via mail of telefoon.

Social media

Blijf op de hoogte van al onze capriolen en uitgelichte producten via onze social media kanalen. Volg ons op InstagramFacebook of neem een kijkje op onze LinkedIn pagina.