Maak je klaar voor het feestseizoen

Maak je klaar voor het feestseizoen

10 september 2019 0 Door Jildou

Wij laten de zomer los en omarmen het gouden seizoen, herfst. Bij Loopper kunnen we echt genieten van de herfst. Naast dat we nu warme chocomel mogen drinken en onze zadelhoesjes weer uit de kast kunnen trekken, betekent het een vernieuwing van producten die we verkopen. In plaats van de zomerse producten gaan we meer richting de paraplu’s, winterse mutsen en kerstproducten!

Om je een idee te geven beschrijven we wat wij kunnen betekenen voor jou en jouw bedrijf in het laatste gedeelte van 2019.

 

Herfst giveaways bedrukken

De herfst staat bekend om zijn mooie warme kleuren, warme drankjes zoals pumpkin spiced latte’s en chocolademelk met slagroom (veel slagroom), maar ook die natte regen. Wij zorgen er echter graag voor dat jij gewoon droog en warm de herfst doorgaat met paraplu’s, zadelhoesjes, thermosflessen en veel meer producten.

Kerst 2019

Ja, het is nog wel vroeg, maar voor je het weet staat de kerstbomen in de woonkamer, draait de radio alleen maar kerstmuziek en slurpt iedereen van de glühwein. Wij zijn enthousiast en beginnen vast met het voorbereiden voor kerst 2019! Onze accountmanagers en marketing team zijn druk bezig met onderzoeken en brainstormen over geschikte producten. Hierdoor kunnen wij jou heel goed helpen met het vullen van het kerstpakket, het vinden van leuke cadeautjes of benodigdheden voor het kerstfeest.

Winter giveaways bedrukken

Winter, het koudste seizoen, maar ook het gezelligste seizoen! Gezellig met de familie rond de tafel, spelletjes spelen en oude herinneringen ophalen. Iedereen sluit het jaar af en maakt zich klaar voor het nieuwe jaar. Wij nemen de wintertijd heel serieus en zijn er druk mee bezig. Wij hebben al enkele producten geselecteerd die onze absolute favorieten zijn. Denk hierbij aan beanies, warme jassen, thermosflessen en handschoenen waarmee je gewoon je telefoon kan gebruiken. Wij zijn er klaar voor om jou en jouw klanten warm te houden!

Eindejaarsgeschenken bedrukken

Wij geloven het nog niet helemaal, maar we gaan al richting het jaar 2020! 2019 is een druk jaar geweest, waar we hard hebben gewerkt en veel hebben geleerd. Wij hopen dat 2019 ook voor jullie veel heeft opgebracht. Het einde van het jaar is een goed moment om je werknemers te laten zien hoe blij je met ze bent. Doe dit bijvoorbeeld met een persoonlijk cadeau of een aandenken aan 2019. Wij helpen je graag om het perfecte eindejaarsgeschenk te vinden.

Meer inspiratie

Hebben we jou op ideeën gebracht, of heb je nog wat meer inspiratie nodig? Onze accountmanagers helpen je graag met het vinden van leuke, nieuwe en opvallende producten of andere speciale benodigdheden voor dit seizoen.

Social media

Blijf op de hoogte van al onze capriolen en uitgelichte producten via onze social media kanalen. Volg ons op InstagramFacebook of neem een kijkje op onze LinkedIn pagina.