PSI Düsseldorf – de beurs voor promotionele producten

PSI Düsseldorf – de beurs voor promotionele producten

15 januari 2019 0 Door Kevin

Afgelopen dinsdag gingen Edwin, Geoffrey en ik naar de PSI beurs in Düsseldorf. PSI staat voor Promotional Product Service Institute en zij staan bekend als de grootste promo beurs in Europa. Dit evenement trekt jaarlijks over de duizend exposanten uit Europa en eveneens duizenden bezoekers uit wel 85 verschillende landen van over de hele wereld. Voor exposanten is dit evenement zeer interessant aangezien het hen de kans geeft om hun klantennetwerk uit te breidden en daarnaast nieuwe producten te profileren. De stands worden aangekleed met een zeer brede variatie aan promotionele producten, giveaways en enthousiaste mensen. Als bezoeker krijg je de mogelijkheid om zowel nieuwe trends te spotten, als nieuwe relaties op te doen en de betrokken producten toe te voegen aan jouw assortiment.

Duurzame relatiegeschenken

Een opvallend gegeven was de nadruk op duurzaamheid en ecologische producten. Er was zelfs een award te winnen op de beurs wie de meeste duurzame exposant ter plekke was. Veel leveranciers speelden hier op in door tal van gerecyclede artikelen aandacht te geven. Veel van deze producten staan nu al op ons duurzame assortiment pagina.

Bedrukte promo producten voor de toekomst

Custom made schoenen

 

 

Deze sneakers zijn volledig custom made te ontwerpen en verkrijgbaar vanaf 25 stuks. Van Italiaanse souplesse.

Bedrukte vliegers

 

 

Van eigen bodem. Een Nederlands bedrijf toonde haar kunde op de beurs door op maat gemaakte vliegers in de schappen te zetten.

Bedrukte stro hoeden

 

 

Razend populair in Spanje. De bedrukte stro hoed. Wel zo handig tijdens een siësta in het park onder een brandende zon.

 

 

Volledig full colour bedrukte paraplu’s. Heel gaaf om echte unieke bedrijfsparaplu’s uit te delen (of te verkopen).

 

 

Ben je geïnteresseerd in de bovenstaande producten? Laat het onze accountmanagers weten en zij gaan voor je aan de slag. Het is ons streven om dit jaar al deze producten toe te voegen aan de website. Houd de website, onze social media en blog dus goed in de gaten!

Social media

Blijf op de hoogte van al onze nieuwe of uitgelichte producten. Volg ons op Instagram, Facebook of neem een kijkje op onze LinkedIn pagina.