Zeg “Ja”! tegen nieuwsbrieven, wij leggen je uit waarom.

Zeg “Ja”! tegen nieuwsbrieven, wij leggen je uit waarom.

2 juli 2019 0 Door Jildou

Nieuwsbrieven, ze hebben misschien niet de beste reputatie, maar wij worden er wel altijd blij van. We hebben even op een rijtje gezet waarom je je wel moet inschrijven voor de nieuwsbrief.

We snappen dat je graag je inbox netjes houdt en veel nieuwsbrieven ontvangen kan dan niet altijd handig zijn. Toch raden wij aan om je in te schrijven voor nieuwsbrieven van bedrijven waar je regelmatig van koopt, of graag van op de hoogte gehouden wordt.

Aparte map aanmaken voor al je nieuwsbrieven

Om er voor te zorgen dat je inbox netjes blijft is het handig om een aparte map aan te maken voor nieuwsbrieven. Zo kan je ze makkelijk opzoeken als je ze nodig hebt en staan ze niet in de inbox bij al je andere e-mails. Je kan zelfs deze nieuwsbrieven automatisch doorsturen naar de aparte map door regels aan het te maken in je email.

Loopper’s nieuwsbrief

Bij Loopper maken wij ook graag gebruik van nieuwsbrieven, zo kunnen wij al onze klanten op de hoogte houden van nieuwe producten, aanbiedingen en ander nieuws. Bij promotionele producten is het namelijk vaak het geval dat men blijvend op zoek is naar nieuwe producten of goede aanbiedingen.

 

 

Wij zorgen er altijd voor dat onze nieuws-brieven seizoensgebonden zijn. Dit betekent soms wel dat als het einde lente is, wij al bezig zijn met zomerproducten en als het einde zomer is, de zadelhoesjes alweer tevoorschijn komen. Daarbij weten wij ook hoe belangrijk het voor onze klanten is om de promotionele producten op tijd te ontvangen. Relevantie, kwaliteit en snelheid zijn voor ieder bedrijf van belang.

Nieuwsgierig geworden? Je kan onderaan de homepagina inschrijven voor onze nieuwsbrief!

Social media

Blijf op de hoogte van al onze capriolen en uitgelichte producten via onze social media kanalen. Volg ons op InstagramFacebook of neem een kijkje op onze LinkedIn pagina.