Filmpromotie met Loopper

Filmpromotie met Loopper

21 januari 2020 0 Door Jildou

Afgelopen jaar werd de Italiaanse film ‘Diabolik’ in verscheidene Italiaanse steden opgenomen. Om deze film, die in 2020 in de Italiaanse bioscopen verschijnt, te promoten kwamen zij bij Loopper terecht, een heuse eer!

Ze vertrouwden het Loopper team door 2 producten aan te schaffen. De Oregon waterfles voor met het Diabolik logo voor de filmcrew en onze ‘Peru draagtas’ met de Mompracem groep logo voor de overige werknemers en klanten.

Mompracems ervaring met Loopper

Om te leren van projecten stellen we de klant altijd een paar vragen over de ervaring en producten.

Hoe was de ervaring met de Loopper website?

We hadden een hele goede ervaring met jullie website. Er is een groot assortiment om uit te kiezen, wat wel even zoeken was. Gelukkig kreeg ik hulp van een van de accountmanagers, Elisabetta. Zij heeft ons enorm geholpen met het navigeren door de website. Na enig heen en weer gebeld te hebben konden wij een heldere keuze maken. Die “old skool” klantenservice was echt de redder in nood.

Hoe was de ervaring met de accountmanager?

Zoals hierboven al even genoemd, hadden we een zeer goede ervaring met onze accountmanager. We konden altijd bij haar terecht als we vragen hadden en Elisabetta nam me mee in iedere stap van het bestelproces.

Zijn jullie blij met het eindresultaat?

Heel blij! We ontvingen alle producten keurig op tijd en alles was precies zoals we ons hadden voorgesteld.

Nog tips of feedback?

Loopper is een topbedrijf en we raden iedereen aan om promotionele goederen hier aan te schaffen. Zodra wij weer goederen nodig hebben komen we zeker terug bij Loopper!

Het proces

Gedurende het hele proces merkten we dat de Mompracem groep vooral heel blij waren met het persoonlijke contact. Ze waren blij verrast dat er een accountmanager aangewezen werd die hen altijd te woord stond. Het was vooral fijn omdat ze wat moeite hadden met het uitzoeken van de juiste tas. De draagkracht, het materiaal en de verschillende printopties maken veel verschil. Onze accountmanagers blijven constant op de hoogte van alle belangrijke informatie omtrent onze producten. Het is dan mooi om te zien dat deze kennis goed van pas komt.

Een groen tintje

Ook wij hadden veel plezier in dit project. Diabolik is een bekend Italiaanse stripboek en het is een grote eer om de promotionele goederen hiervoor te mogen verzorgen. Wat ons vooral blij maakte was het feit dat het bedrijf voor een herbruikbaar waterflesje ging en een katoenen draagtas. Deze opties dragen bij aan een groene wereld en gaan plastic gebruik tegen.

Benieuwd naar de film? Deze komt uit in de Italiaanse bioscopen in 2020. Geschreven door Michelangelo La Neve en de Manetti bros en gefilmd door Mario Gomboli. Met acteurs zoals Luca Marinelli, Miriam Leone en Valerio Mastrandrea is dit een echt Italiaans pareltje.

Social media

Blijf op de hoogte van al onze capriolen en uitgelichte producten via onze social media kanalen. Volg ons op InstagramFacebook of neem een kijkje op onze LinkedIn pagina.