Het succes van de New York pen

Het succes van de New York pen

12 maart 2019 0 Door Jildou

Zowel voor ons als voor jou als (toekomstige) klant is het belangrijk om te weten hoe wij te werk gaan en wat voor een kwaliteit wij leveren. Wij snappen dat het fijn is om te zien hoe een bedrukking of product er echt uitziet wanneer het geleverd wordt, daarom delen wij graag onze succes verhalen met jou.

Pennen bedrukken voor AIRsign

Deze week zetten wij AIRsign in het zonnetje. AIRsign is opgericht in 2011 door Ferry Meinesz. Zij zijn gericht op alle vormen van grafisch ontwerp en web development.  Door hun brede specialisatie kunnen zij de klant één totaalpakket bieden; Eén bedrijf bij wie je voor al je reclame terecht kunt. Website, webshop, hosting, e-mailadressen, domeinnaamregistratie, logo ontwerp, visitekaartjes en een complete huisstijl, ze kunnen alles realiseren.

AIRsign wilde graag een chique pen die een blijvende indruk zou achterlaten. Zo kwamen zij uit op de New York balpen. Een pen welke door het rubberen oppervlak lekker schrijft en een mooie uitstraling heeft. Door middel van 3D bedrukking op het stijlvolle matte oppervlak van deze pen, is het een prachtexemplaar geworden. Ferry legt ons uit, dat al zijn klanten blij verrast zijn als hij ze deze bedrukte pen aanbied.

“Het design ziet er top uit en men is blij om de pen te gebruiken. Dat is weer goed voor mijn bedrijf en de naamsbekendheid.”

Ook wij zelf hebben deze pen laten bedrukken, echter door middel van digital print, hieronder een beschrijving en voorbeeld van de twee drukopties die gebruikt zijn voor deze pennen.

Doming

Doming is de keuze van AIRsign, hierdoor creëer je een 3D print die voelbaar is en de bedrukking echt laat spreken.

  • Uniek 3D effect
  • Full color bedrukking en resistent tegen vervangen en scheurtjes
  • Te gebruiken voor o.a. plastic, metaal, papier, imitatie leer, hout en nog veel meer.

New York balpen
Digitale print

Digitale print wordt direct van de printer op het product gedrukt. Met een keuze uit mat, glanzend en reliëf. Onze eigen pennen zijn door middel van matte digitale print bedrukt.

  • Resistent tegen vervagen en scheurtjes;
  • Perfect voor kleurlogo’s en plaatjes;
  • Te gebruiken op plastic (ABS, PP en PS);

New York balpen

Onze klantenservice

Mocht je nog vragen hebben of meer willen weten over een bepaalde drukoptie en het aanleveren van je logo dan helpen wij je graag. Check onze artwork guidelines of neem contact op met één van onze accountmanagers. Zij kunnen je tot in detail uitleggen hoe een bedrukking in zijn werk gaat en wat de opties zijn voor jouw gekozen product(en). Denk je na om een pen te laten bedrukken? Zowel Loopper als AIRsign kunnen je de New York pen van harte aanraden!

Social media

Blijf op de hoogte van al onze capriolen en uitgelichte producten via onze social media kanalen. Volg ons op InstagramFacebook of neem een kijkje op onze LinkedIn pagina.