Het succes verhaal van Lionbridge

Het succes verhaal van Lionbridge

20 augustus 2019 0 Door Jildou

Een van de beste aspecten van ons werk zijn de tevreden klanten. Wij delen dit plezier graag ook met jou, zo laten wij zien wat onze sterke punten zijn en hoe wij ook jouw bedrijf van dienst kunnen zijn.

Deze week zetten we Lionbridge in het zonnetje. Lionbridge is een vertaalbureau gesitueerd in Barcelona. Met een netwerk van 500.000 gepassioneerde experts in meer dan 5000 steden en 300 verschillende talen, leggen zij verbindingen tussen de vele culturen en talen. Ze werken met zowel menselijke als kunstmatige intelligentie om de communicatie en boodschappen van bedrijven over te brengen aan de hele wereld.

Het interview

Welk product hebben jullie aangeschaft en waar hebben jullie dit product gebruikt?

Wij organiseerden een evenement in Barcelona om de opening van ons nieuwe kantoor te vieren. Onze klanten reisden af van verschillende locaties, hier wilden we op in spelen. Ons idee was om een klein reispakket samen te stellen. Deze bestond uiteindelijk uit een katoenen tas, een nekkussen, oogmasker en oordopjes; en een strandmat om van het zand, zee en zon te kunnen genieten in Barcelona.

Wat was je ervaring met onze website?

Goed, maar we hebben er niet veel gebruik van gemaakt omdat we persoonlijk contact hadden met onze accountmanager die alles voor ons regelde.

En hoe was je ervaring met de accountmanager?

We hadden een hele goede ervaring met onze accountmanager Alejandra. Ik legde het idee voor en ons budget. Alejandra kwam met een paar leuke ideeën om het reispakket mee te vullen. Na wat brainstorming en een paar producten verder hadden we de perfecte samenstelling. Zodra de bestelling was geplaatst hield ze ons op de hoogte van de status en de levering. Alles ging precies volgens schema en we ontvingen de producten mooi op tijd.

Waren jullie tevreden met het eind resultaat?

We waren aangenaam verrast over de kwaliteit van het gehele pakket. Onze klanten waren heel blij met alle producten, vooral vanwege de kwaliteit en het feit dat ze het goed konden gebruiken. Hopelijk hebben ze er nog steeds plezier van!

Zijn er nog dingen die je graag kwijt wilt?

We werken vaak samen met leveranciers buiten Spanje, daarom is de levertijd meestal minimaal een maand. Loopper produceerde en leverde de producten in een zeer snelle tijd. We ontvingen de producten zelfs ruim een week voor het evenement, dit was erg fijn voor de logistieke aspecten en planning van het evenement.

International promotionele producten bedrukken

Dit soort interviews maken ons altijd heel blij.  Naast Spanje is Loopper ook werkzaam in maar liefst 6 andere landen, Italië, Duitsland, Frankrijk, Engeland, Zweden en natuurlijk Nederland. Via onze Engelse website krijgen we ook veel andere nationaliteiten binnen zoals bijvoorbeeld klanten uit Zwitserland, Zuid Afrika en zelfs Amerika. Omdat wij met native sprekende accountmanagers werken zorgen wij ervoor dat iedere klant gewoon in zijn eigen taal kan communiceren, dat is voor ons van groot belang. Zit jij met je bedrijf bijvoorbeeld in het buitenland, geen probleem voor Loopper, wij helpen je graag. Neem een kijkje op onze website en kom in contact met je eigen accountmanager en wie weet interviewen wij jou over een paar weken!

Social media

Blijf op de hoogte van al onze tevreden klanten en uitgelichte producten via onze social media kanalen. Volg ons op InstagramFacebook of neem een kijkje op onze LinkedIn pagina.