Het succesverhaal van Biosafe

Het succesverhaal van Biosafe

14 mei 2019 0 Door Jildou

Het succesverhaal van Biosafe

Om onze customer service hoog te houden stellen we onze klanten altijd een paar korte vragen. Deze week hadden we een leuke interactie met Biosafe, een van onze eerste Italiaanse klanten!

Biosafe is een Italiaans bedrijf dat zich inzet voor een gezonde indoor omgeving. Zo geven zij cursussen en trainingen hoe je een indoor ruimte kan verbeteren. Het is van groot belang dat onze werk, of schoolomgeving schone lucht heeft. Bij Biosafe zetten ze zich ervoor in dat men leert hoe je de lucht kunt verschonen en hoe je je werkomgeving kan verbeteren. Op deze manier zorg je voor een gezonde omgeving en een langer leven.

 

Dan nu over naar de klant.

Hoe was het contact met de accountmanager?

Elisabetta introduceerde ons aan Loopper en stuurde ons de website link. Het was erg fijn om met een persoon te kunnen praten in plaats van alleen een scherm en een website. Voor ons was het erg belangrijk dat wij onze eigen accountmanager hadden die precies wist wat er gaande was en persoonlijk het proces van de bestelling begeleidde. Zo zorgde zij ervoor dat de details van de bedrukking en eventuele problemen direct opgelost konden worden, gelukkig liep alles vlotjes en hadden wij de pennen ruim op tijd binnen.

Was alles duidelijk voor jullie zodat de bestelling gemakkelijk geplaatst kon worden?

Ja, alle vragen die we hadden konden gewoon makkelijk aan Elisabetta onze accountmanager gevraagd worden. Daarom is het echt fijn om persoonlijk contact te kunnen hebben.

Zijn jullie blij met de feedback van jullie (potentiele) klanten.

De pennen doen het goed, ze schrijven heel fijn, een groot verschil met pennen die we ontvangen hebben van andere leveranciers. De bal van de pen rolt fijn over het papier en het houdt erg fijn vast. Het beste gedeelte van de pen is dat het logo echt heel mooi zichtbaar is wanneer je schrijft en dat is natuurlijk heel belangrijk.

Waar delen jullie de pennen uit?

We delen ze uit aan iedereen die we tegenkomen, maar voornamelijk bij trainingen en cursussen voor indoor milieu certificaten.

Zijn jullie van plan om nog meer producten van Loopper te bestellen?

Het assortiment van Loopper is zo groot en gevarieerd, wij gaan zeker weten nog meer producten hier bestellen.

 

International promotionele producten bedrukken

Wij zijn altijd blij met tevreden klanten zoals Biosafe en zetten ze daarom ook graag in het zonnetje. Op dit moment is Loopper werkzaam in maar liefst 7 landen, Italië, Spanje, Duitsland, Frankrijk, Engeland, Zweden en natuurlijk Nederland. Via onze Engelse website krijgen we ook veel andere nationaliteiten binnen zoals bijvoorbeeld klanten uit Zwitserland. Omdat wij met native sprekende accountmanagers werken zorgen wij ervoor dat iedere klant gewoon in zijn eigen taal kan communiceren, dat is voor ons van groot belang. Nieuwsgierig geworden? Neem een kijkje op onze website en kom in contact met je eigen accountmanager, zij helpen je graag met al je vragen.

Social media

Blijf op de hoogte van al onze tevreden klanten en uitgelichte producten via onze social media kanalen. Volg ons op InstagramFacebook of neem een kijkje op onze LinkedIn pagina.