Loopper special projects: Boni paracords spaaractie

Loopper special projects: Boni paracords spaaractie

27 november 2018 0 Door Jildou

Het team van Loopper probeert iedere dag nieuwe kansen te creëren door continu op zoek te gaan naar nieuwe samenwerkingen. Zo kwam Loopper in contact met Boni en legde een paar concepten voor aan de supermarktketen. Al snel werd duidelijk dat een van de concepten Boni zeer aansprak. Er werd direct geschakeld tussen het project- en design team van Loopper en het marketing team van Boni. Uiteindelijk na hard werk van beide kanten kwam de Paracords spaaractie van Boni tot leven.

Boni supermarkten

Boni

Even voorstellen, Boni supermarkten zijn te vinden in de provincies Gelderland, Flevoland, Utrecht, Drenthe en Overijssel. . De eerste Boni werd in 1972 opgericht en streefde ernaar om A-merken voor de laagste prijs te verkopen. De supermarkt keten telt op dit moment maar liefst 44 filialen, we kunnen dus wel stellen dat het concept een enorm succes is.

De paracords spaaractie

De Boni was op zoek naar een leuke interactieve spaaractie die net even anders was dan de standaard spaaracties. De Paracords sloten hier heel goed op aan. Het was interactief, leuk voor zowel kinderen als volwassenen. En oké, laten wij ook maar gewoon toegeven dat het Loopper team het ook ontzettend leuk vindt om te knopen. Wat vooral zo leuk aan deze actie is, is het creatieve aspect. Klanten van Boni konden 20 verschillende kleuren Paracords verzamelen en daarvan, met behulp van 12 YouTube instructie filmpjes en een magazine, diverse mooie armbandjes en andere creaties leren knopen.

Het ontwerpen van de spaaractie

Na een hele fijne samenwerking aangaande het concept ging ons Design team hard aan de slag met het ontwerpen van het nodige marketing materiaal. Zo ontworpen zij point of sale materiaal (stickers voor op de vloer in de winkels, banners, posters etc.), de zakjes voor de Paracords en al het materiaal voor de Social media kanalen. Daarnaast ging de productie van de Paracords van start bij onze leverancier.  Door het directe contact tussen het Loopper team en het team van Boni, kon er snel geschakeld worden. Hierdoor konden we er samen voor zorgen dat deze actie en groot succes zou gaan worden.

Paracords spaaractie sfeerimpressie

Een echt succes!

Meteen vanaf de eerste week werd duidelijk dat deze actie een enorm succes zou worden. De klanten waren super enthousiast en de paracords leefde echt onder de mensen. Alle winkels initieerde leuke acties om de paracords nog extra te promoten. Zo werd er in Staphorst bijvoorbeeld een knutselmiddag georganiseerd, waarbij kinderen met elkaar de knopen konden oefenen en de Paracords konden uitwisselen.

Het resultaat voor Boni

Naast de vele enthousiaste reacties van de klanten, merkte het marketing team van Boni ook dat de actie een heus succes was voor de verkoopcijfers. De filmpjes op het YouTube kanaal zijn ontzettend vaak bekeken en de Facebook posts werden enthousiast gedeeld. Niet alleen een leuke actie voor de klanten, maar ook voor Boni zelf!

Volg ons op social media

Volg ons op Facebook, Instagram of LinkedIn en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. Heeft u interesse in uw eigen bedrukte relatiegeschenken. Laat het ons weten en wij komen met een passend voorstel.