Tour de Loopper (feat Vélo spinning)

Tour de Loopper (feat Vélo spinning)

30 oktober 2018 0 Door Kevin

Al weken werd er op het kantoor gesmacht naar de avond van 25 Oktober. Tour de Loopper stond op het programma. Iedereen mocht eindelijk écht inburgeren (op onofficiële wijze) door op het zadel te stappen en zo hard mogelijk te fietsen. Loopper ging spinnen bij Vélo Amsterdam.

De voorbereiding

Voor de hele afdeling werd er om 6 uur een power maaltijd geserveerd om ’s avonds optimaal te kunnen presteren. Mango’s, vijgen, ananas, smoothies, ontbijtkoeken en proteïne repen moesten er voor zorgen dat onze Looppers niet alleen de warming up zouden doorkomen, maar de gehele etappe. “Goed drinken!”, luidde het in de morgen, middag en avond.

Power food voor LoopperOm 7 uur was het kantoor leeg, op 8 kokosnoten na waarin per stuk alleen nog een aantal rietjes de inhoud vulde. Loopper was op weg naar de Albert Cuypstraat in het bruisende de Pijp. Daar waar we kilometers zouden afleggen om 45 minuten later op dezelfde plek van het zadel te stappen. Een half uur later liepen  er twintig man door de voordeur bij Vélo om zich aan te melden voor deze lang verwachte tour de Loopper. De haantjes van de kudde durfden te wedden dat ze het langer vol zouden houden dan anderen, een enkeling stemde daar ook lachend mee in.

Ready… steady… GO!

Na de strakke kleedkamers van Vélo bewonderd te hebben, stonden de fietsatleten van Loopper te trappelen om ‘The Box’ te betreden. Dé geheime fietskamer ‘where the magic happens’. Zo geheim en mysterieus dat het maken van foto’s binnen niet wordt toegestaan. Iedereen was er helemaal klaar voor. Eenmaal trappende kregen we pas écht door wat het nieuwe spinning concept van Vélo betekent. Goede beats, een sfeervolle fietsstudio en een inspirerende instructrice. Geen enkele twijfel dat het zal aanslaan in Amsterdam. Eén tip alvast voor de lezer; neem een bidon mee voor water en blijf gehydrateerd!
Bidons voor Vélo

Bedrukte Bidons en zweetbandjes

Vélo heeft tot nu toe zweetbandjes en bidons laten bedrukken bij Loopper. De eerste 100 bedrukte bidons en zweetbandjes werden uitgedeeld gedurende de openingsweken van Vélo en werden zeer goed ontvangen. De volgende 300 stonden in de schappen voor de verkoop, waarvan er nog maar enkele over zijn. De volgende batch wordt vandaag geleverd.

Cool down met een corporate deal

Hoewel er een aantal van Loopper aan het infuus moesten worden geholpen, heeft iedereen deze nieuwe ervaring in de armen gesloten. Zo hadden er een aantal een dag later, met spierpijn in de benen, direct weer een lesje geboekt. Via een corporate deal kunnen al onze Loopper collega’s met korting een strippenkaart afnemen. Een optie dat ieder bedrijf zou kunnen overwegen om haar werknemers te stimuleren om vaker te gaan sporten.

Voor de meeste Looppers houdt ‘Tour de Loopper’ dus zeker niet op bij 1 etappe. Nu al een mooi resultaat, zeker vanwege het feit dat 80% van onze werknemers expats zijn en wij als Nederlandse fietsfanatiekelingen hen binnen een mum van tijd op het zadel helpen. Niet alleen in de studio overigens, maar ook buiten voor ons kantoor is het fietsenrek elke dag vol.

Volg ons op social media

Volg ons op social media en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.  Vind ons op FacebookInstagram en  LinkedIn. Heeft u interesse in uw eigen bedrukte relatiegeschenken. Laat het ons weten en wij komen met een passend voorstel.