4 Tips voor goede voornemens

4 Tips voor goede voornemens

8 januari 2019 0 Door Jildou

Het jaar 2019, 365 ongeschreven pagina’s van een nieuw boek en de kans om deze bladzijden met mooie en goede dingen op te vullen. We maken ze allemaal, ieder jaar weer, voornemens voor het nieuwe jaar. Het is natuurlijk heel aantrekkelijk om met een schone lei het nieuwe jaar in te gaan. Met de juiste instelling en een goede levensstijl. Echter blijkt het toch niet altijd even makkelijk! Daarom hebben wij een aantal tips en producten op een rijtje gezet die het volhouden van de goede voornemens net even wat makkelijker maakt.

Tip 1: De juiste sportuitrusting met logo


Verwen jezelf met een leuk outfit en een mooie waterfles om je net even dat zetje te geven om te gaan sporten. We kennen allemaal dat gevoel dat als je iets nieuw gekocht hebt, je het ook graag wilt gebruiken. Goed en nieuw gereedschap is namelijk al het halve werk. Door bijvoorbeeld een mooie bidon zoals de Donau 600ml aan te schaffen bedrukt met eigen ontwerp of een onwijs mooie sporttas zoals de barrel duffeltas, zorg je voor die extra push.

Tip 2: Schrijf het op


Deze tip werd unaniem beaamd door al onze werknemers, schrijf je voornemens op! Als je ze alleen in je hoofd houdt en je niet de moeite neemt om ze tastbaar te maken, wordt het meten ervan ook lastig. Bestel een mooi zelf ontworpen notitieboekje waar je een (korte) lijst van goede voornemens kan opschrijven. Zo kan je af en toe even checken of je nog op schema ligt of jezelf even herinneren wat nou ook al weer je voornemens waren (we kennen het allemaal..).

Tip 3: Doe het samen

Dingen samen doen is bijna altijd een goed idee. Als je samen voornemens maakt kan je elkaar helpen om deze vol te houden. Zo kan je elkaar steun bieden gedurende het jaar en ook op elkaar letten als het dreigt mis te gaan.

Tip 4: Meer bewegen

Is het sporten niet helemaal jouw ding en weet je eigenlijk wel zeker dat je het misschien maar een maand volhoudt, maar wil je graag wel aan je gezondheid of conditie werken? Je bent zeker niet de enige! Soms kunnen kleine veranderingen al heel veel verschil maken, bijvoorbeeld het voornemen om meer te wandelen of te fietsen. Schaf een smartwatch aan met eigen ontwerp en houdt bij hoeveel stappen je per dag maakt. Naast dat het fijn is om te zien hoeveel je gelopen hebt, kan je ook makkelijk je muziek regelen, bellen met je familie of je agenda updaten, terwijl je gezond bezig bent.

 

Met de bovenstaande tips zijn jouw goede voornemens van dit jaar een fluitje van een cent. 3 van de 5 voornemens volhouden? Niets ervan, ga voor goud dit jaar!

Social media

Blijf op de hoogte van al onze nieuwe of uitgelichte producten. Volg ons op Instagram, Facebook of neem een kijkje op onze LinkedIn pagina.