Black Friday gekte met Loopper

Black Friday gekte met Loopper

19 november 2019 0 Door Jildou

Black Friday, een grote happening in Amerika, dat steeds meer in populariteit toeneemt hier in Europa. Veel webshops verlagen de prijzen op de 29ste van November ter ere van Black Friday en ook vele winkels openen de deuren voor Black Friday.

De oorsprong van Black Friday

Black Friday is ooit begonnen in Philadelphia, Amerika. De dag na Thanksgiving trokken mensen van heinde en verre naar Philadelphia om de Army-Navy football wedstrijd bij te wonen. De stad werd overrompeld door het aantal mensen waardoor de handhaving dag en nacht aan het werk was om de discipline te behouden. Helaas was de drukte zo overweldigend dat de politie niet alles in de gaten kon houden. Dieven zagen de kans schoon en er werden bij vele winkels producten gestolen. Elk jaar weer was dit het geval, echter verdienden de winkels wel aan de grote groepen bezoekers. Tegen de tijd dat Black Friday goed in de hand gehouden werd en de winkels volop profiteerden, was Black Friday al geadopteerd als naam.

Vele winkels vonden de naam “Black Friday” negatief klinken, vooral als men wist waar de naam zijn origine vond. Samen kwamen zij op met een nieuw verhaal waar de naam Black Friday vandaan komt. Zo werden door de accountants van de winkels, verliezen in rood opgeschreven en winst in het zwart. Het verhaal werd, dat door de grote groepen mensen, de winkels eindelijk uit de min kwamen en er rond deze tijd zwarte getallen genoteerd werden voor de winkels. Een leuke draai aan een toch ietwat negatievere oorsprong.

Black Friday met Loopper

Ook Loopper doet dit jaar weer mee met de Black Friday gekheid. Deze keer hebben we een actie op geselecteerde producten, meer producten voor minder! In deze blog laten we een paar favorieten zien.

 

ICT giveaways bedrukken

Big brother is watching you! Je kan nooit voorzichtig genoeg zijn. Met deze webcamcover ben je er zeker van dat je alleen gezien wordt als jij dat ook wilt. Geef je collega’s of werknemers de privacy met jouw logo.

Paraplus bedrukken

Het natte weer doet goed zijn best in November, en wij hebben een vaag vermoeden (lees buienradar geeft aan) dat dit de volgende maanden nog flink aanhoudt. Het probleem waar wij altijd tegenaanlopen is de wind. Het waait je paraplu binnen no time kapot. Niet met dit exemplaar! Deze paraplu is erop gemaakt om om te waaien zodat hij niet breekt. Perfect dus!

Koffiebekers bedrukken

In stijl naar werk terwijl je lekker aan je koffie nipt, dat kan geregeld worden! Deze chique koffie beker houdt je drankje goed warm en ziet er echt top uit met jouw logo. Op deze manier wordt je overal gezien.

Koffiemokken bedrukken

Zodra wij deze mok zagen dachten wij meteen aan een lekker knisperend kampvuur, met een warme chocomel in de hand. Geef jouw relaties en werknemers positieve vibes met je logo bedrukt op deze mok.

Speakers bedrukken

Speakers zijn een geliefd product. Of je het gebruikt op kantoor, thuis of als je er op uit gaat (voor je het weet is het zomer in zit je weer lekker in het park!). Doordat deze speaker heel compact is, is het zeer eenvoudig mee te nemen. Met een groot drukoppervlak ideaal voor het bedrukken van je logo.

Powerbanks bedrukken

We kunnen on seen leven zonder powerbanks niet meer voorstellen. Of je ze nu gebruikt om onderweg werk te kunnen doen, of om je telefoon op te laden als je even niet thuis of op werk zit, deze powerbank is de redder in nood! Help je werknemers of relaties uit met een bedrukte powerbank!

Al onze aanbiedingen

Benieuwd wat we nog meer bieden voor Black Friday? Neem een kijkje in onze complete collectie. Mocht je graag exclusieve aanbiedingen ontvangen, schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief, heirin sturen wij iedere 2 weken speciale aanbiedingen.

Social media

Blijf op de hoogte van al onze capriolen en uitgelichte producten via onze social media kanalen. Volg ons op InstagramFacebook of neem een kijkje op onze LinkedIn pagina.