Carnaval is in aantocht!

Carnaval is in aantocht!

28 januari 2020 0 Door Jildou

In deze koudere dagen is een feestje een goede manier om iedereen warm en gelukkig te houden. In februari is het weer tijd voor Carnaval, een grote dolle boel om je zorgen even te vergeten. Lachen, schreeuwen, springen, zingen, maar vooral: samen komen met je vrienden familie en nieuwe connecties.

Waar komt Carnaval eigenlijk vandaag?

Carnaval heeft 2 mogelijke oorsprongen, de meest bekende in Nederland komt van het vasten. Omdat katholieken tijdens de tijd van vasten geen vlees mogen eten, werd er voor deze vast tijd een groot feest gegeven, Carnaval kan afgeleid worden van het Italiaanse ‘carne vale’, dit betekent “vaarwel aan het vlees”. Een andere verklaring komt vanuit het beroemde Venetiaanse Carnaval, waarin grote optochten gehouden werden met maskers en prachtige kleden. ‘Carrus navalis’ betekent scheepswagen in het Latijns terugwijzend naar de optochten die gehouden worden in Venetië. Waar het ook vandaag komt, in de loop van de tijd werd carnaval in Italië heel beroemd en de traditie verspreidde zich naar Frankrijk, Spanje en andere katholieke landen in Europa zoals Nederland. Dit is ook de reden dat het voornamelijk in het zuiden van het land wordt gevierd, het katholieke geloof wordt hier het meest beoefend.
De eigenlijke viering van het Nederlandse carnaval begint 40 dagen voor Pasen. Dit is het laatste grote feest voor Aswoensdag en het begin van de vastentijd, dat gevuld is met feesten en consumptie.

Bereid je voor om te delen in de feestelijkheden met je bedrijf en bekijk onze geselecteerde promotieartikelen voor dit kleurrijke feest:

Zonnebrillen bedrukken

Carnaval is een feest waar je wil opvallen, met deze zonnebrillen gaat dat zeker lukken! Ze zijn super realistisch en geschikt om elk kostuum aan te vullen! Gepersonaliseerd met jouw bedrijfslogo maakt gooi je hoge ogen in het feestgedruis.

Drinkbekers bedrukken

Deze drinkbal helpt iedereen om zijn drankje in de beker te houden. Geen gemors meer en dus een groter drink plezier! Bedrukt met jouw logo een echte party saver.

Petten bedrukken

Je hoofd is het hoogste punt, door jouw logo op deze pet te bedrukken of borduren steek met je met hoofd en schouders boven iedereen uit. .

Rugzakken bedrukken

Dit rugzakje zorgt ervoor dat je alles makkelijk meeneemt en niets kwijtraakt! Van goede kwaliteit en verkrijgbaar in allerlei kleuren, geschikt voor ieder logo. Een groot voordeel van dit product is dat het drukoppervlak zeer groot is, waardoor het ideaal is voor de promotie van uw merk.

Speakers bedrukken

We hebben deze speaker voor twee redenen gekozen, in de eerste plaats om de geluidskwaliteit, een echte aanrader. De tweede reden is dat het bestand is tegen stootje, perfect dus voor in de feestende menigte. Bedrukt met jouw logo breng jij het feestje overal.

Meer weten

Ben jij toch op zoek naar wat anders, of wil je graag meer informatie over onze Carnavals producten? Onze accountmanagers hebben zich goed verdiept in deze feestelijke dag. Neem contact op via ons contactformulier op de website of bel ons op 0205045713.

Social media

Blijf op de hoogte van al onze capriolen en uitgelichte producten via onze social media kanalen. Volg ons op InstagramFacebook of neem een kijkje op onze LinkedIn pagina.