De beste keuze, duurzame herbruikbare waterflesjes.

De beste keuze, duurzame herbruikbare waterflesjes.

24 oktober 2018 0 Door Jildou

Ga hier naar onze bedrukte waterflessen.

In 1973 werd de eerste plastic waterfles in gebruik genomen als alternatief voor glas. Aangezien glas duur is om te produceren en plastic daarentegen een veel voordeligere optie is, werd de plastic fles al snel zeer populair. Sinds duurzaamheid een steeds belangrijkere plek krijgt in ons leven, zijn herbruikbare waterflesjes snel in populariteit aan het groeien. Voor bedrijven is het een gouden kans om dit soort producten in te zetten voor marketing doeleinden.

Wij hebben de 3 meest belangrijke redenen op een rijtje gezet.

De vraag naar duurzame producten

Het wordt al even snel genoemd, maar de populariteit van herbruikbare waterflesjes heeft een snelle groei ondervonden. Een onderzoek uitgevoerd door Transparency market research, voorspelt dat de duurzame waterflesjes markt zal uitgroeien tot 10 miljard in 2024, waar in 2015 het nog op 7 miljard stond. De vraag naar duurzame producten heeft dus veel invloed op de herbruikbare waterflesjes markt en dus de perfecte manier voor bedrijven om nieuwe klanten aan zich te binden, maar ook om huidige klanten of relaties te behouden.

De waarde van herbruikbare waterflesjes

Voor het ontwerpen van herbruikbare waterflesjes zijn er verschillende materialen mogelijk, waaronder aluminium, roestvrij staal of gerecycled BPA-vrij plastic. Deze materialen staan erom bekend dat zij langdurig meegaan en hun kwaliteit behouden. Een ander belangrijk aspect van deze waterflesjes is dat het veelvuldig gebruik van het product bijdraagt aan de duurzaamheid. Doordat deze flesjes frequent worden gebruikt en zeer lang meegaan, zijn ze dan ook het ideale promotiemateriaal voor bedrijven. De aankoop van herbruikbare waterflesjes creëert daar bovenop de mogelijkheid om een goede naam neer te zetten op het gebied van eco-vriendelijke bedrijfsvoering.

De beste investering

Er zijn verschillende soorten promotionele producten, maar velen worden vaak met der tijd minder of niet meer gebruikt. Hierdoor verliezen deze producten de waarde als promotiemateriaal. Herbruikbare waterflesjes hebben hier het voordeel. Ze gaan voor jaren mee, blijven zonder veel moeite in goede conditie en worden overal mee naartoe genomen.

Investeren in herbruikbare waterflesjes heeft zowel voordelen voor u, uw klanten en het milieu. Door uw klanten te voorzien van een duurzaam, trendy product zoals deze thermosfles zorgt u voor dankbaarheid van huidige relaties, maar ook voor de kans op nieuwe potentiële klanten.

Onze trendy duurzame thermosfles

Duurzame producten staan centraal bij Loopper en wij zijn super enthousiast over deze trendy thermosflessen. Ze zijn gemaakt van 18/8 roestvrij staal met een dubbele wand en zijn verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen. De hippe marmer look met mooie gouden afwerking is de trend van 2018, maar ook de licht gespikkelde thermosfles heeft onze harten veroverd. Of misschien gaat u graag voor de klassieke look, deze doet het altijd goed bij iedereen. Met deze vacuüm geïsoleerde fles worden warme drankjes tot 12 uur warm gehouden en koude dranken tot 24 uur koud (zelfs als de fles in de volle zon ligt). Met zijn goede looks en geweldige performance raden wij deze fles aan iedereen aan.

Volg ons op Social media

Wil je graag op de hoogte gehouden worden van ontwikkelingen en nieuws, neem dan even een kijkje op onze Facebook en Instagram pagina, of volg ons LinkedIn account.