De liefde zit in de lucht

De liefde zit in de lucht

14 januari 2020 0 Door Jildou

We zitten alweer halverwege de eerste maand van 2020, dit betekent dat (dry januari bijna voorbij is) Valentijnsdag niet lang meer op zich laat wachten. De dag om je geliefden, het zei partner, vrienden of familie, een hart onder de riem te steken. Of je een groot voorstander bent of niet, je kan er moeilijk om heen. De winkels beginnen met adverteren, de hartjes vliegen je om de oren en rozenkwekers hebben geen vrije dagen rond deze tijd.

Als bedrijf is er geen betere tijd om (toekomstige) klanten met jouw bedrijf kennis te laten maken door een roze bril. Wij hebben een aantal perfecte producten op een rijtje gezet om Valentijn dit jaar onvergetelijk te maken.

Boîte Hartjes pepermuntdoosje bedrukken
Hartjes, hartjes en nog meer hartjes. Het is het klassieke symbool voor liefde en ook al is het cliché, het werkt gewoon het beste! Dit pepermuntdoosje in de vorm van een hart is een leuke giveaway voor de geliefden dit jaar. Zo maak je een positieve indruk voor de rest van het jaar.
Lippenbalsem bedrukken
Als er een dag is dat lippenbalsem veel gebruikt is, is het Valentijnsdag wel. Je ziet de geliefden overal knuffelen en kussen, een bedrukte lippenbalsem is dan de perfecte giveaway. Zo wordt jouw merk overal in goed daglicht gesteld.
Solar bloem bedrukken
Hou jij er van om de bloemetjes buiten te zetten? Deze bloem en blaadjes bewegen op solar energie heen en weer wat resulteert in een dansend cadeautje. Nog een groot voordeel, deze bloem vergaat niet en staat er dus vrolijk bij met jouw logo het hele jaar door!
Deurhangers bedrukken
Wil jij met je bedrijf graag iets speciaals doen dan is deze deurhanger met condoom bij uitstek geschikt. Een leuke knipoog naar Valentijnsdag zorgt ervoor dat men jouw bedrijf nog lang zal herinneren.
Aanstekers bedrukken
Het is een eeuwenoude truc, maar het werkt gewoon perfect. “Heb je een vuurtje voor me?” Aanstekers worden al lange tijd gebruikt als giveaways, simpel, makkelijk mee te dragen en dus ideaal om op Valentijnsdag uit te delen.

Bluetooth speaker bedrukken
Zing jij ook graag luidkeels mee met de muziek, maar wordt je dat niet altijd in dank afgenomen? Met deze douche speaker kan je ongeremd alle liedjes mee zingen. Daarnaast is het natuurlijk ook het perfecte product om een zwoele liefdes hit mee af te spelen aan het einde van je Valentijnsdate. Daarbij is dit ook een ideaal product om her te gebruiken in de zomer op het strand of bij het zwembad!

Meer weten

Ben jij toch op zoek naar wat anders, of wil je graag meer informatie over onze Valentijns producten? Onze accountmanagers hebben zich verdiept in de dag van de liefde (ook erg voordelig voor de prive situatie). Neem contact op via ons contactformulier op de website of bel ons op 0205045713.

Social media

Blijf op de hoogte van al onze capriolen en uitgelichte producten via onze social media kanalen. Volg ons op InstagramFacebook of neem een kijkje op onze LinkedIn pagina.