De vakantie is in volle gang

De vakantie is in volle gang

23 juli 2019 0 Door Jildou

Met het vliegtuig of de auto, met de familie, vrienden of alleen, naar een zonnige bestemming of een City trip, we hebben het natuurlijk over vakantie! De zomervakantie is in volle gang en het is nu of nooit om die vakantie giveaways te bestellen.

Met giveaways reist jouw logo de wereld over. Iedereen die met jouw bedrukte producten rondloopt is als het ware een ambassadeur van jouw bedrijf. We kennen allemaal de populaire vakantie producten, strandballen, strandtassen en zonnebrillen, bij Loopper zijn we graag origineel. Wij hebben 5 producten op een rijtje gezet die net even wat anders zijn dan de gebruikelijke producten. Zo weet je zeker dat je opvalt!

Vakantie giveaways bedrukken

Wereld kraskaart
Tijdens onze vakanties reizen we maar wat af. Het is tegenwoordig echt een sport geworden. Het liefst zo ver mogelijk en op plekken die nog maar weinig mensen hebben gezien. Om bij te kunnen houden waar je allemaal al bent geweest heb je wellicht aan deze kraskaart een grote hulp. Kras de plek open waar je bent geweest totdat alles open is en jij de totale wereldreiziger bent!
Opvouwbare handwaaier
Handwaaiers bestaan al langer dan wij de jaren tellen. Het is nog steeds een veelvoudig gebruikt product. Deze handwaaier ziet er niet uit zoals je gewend bent, door dit ontwerp is hij makkelijk op te vouwen en gemakkelijk te vervoeren zonder dat het teveel ruimte inneemt. Bijna het gehele oppervlak is te bedrukken, dus ideaal om te gebruiken als giveaways of premium.
Zonnebrandcrème
Eén van de belangrijkste producten voor de zomer is de zonnebrand crème. Dit product is belangrijker dan ooit nu de zon steeds sterker wordt in ons land. Met een handige karabijnhaak hang je deze zonnebrand aan je tas of rugzak zodat deze niet vergeten kan worden.
Anti-diefstal rugtas
City trips zijn één van de meeste populaire vakanties, ook in de zomer. Als je door de stad slentert is de rugzak jouw grootste vriend. Je hebt er geen omkijken naar en je kan je spullen gewoon meenemen zodat je de hele dag op stap kan. Toch zit er 1 nadeel aan een rugzak en dat is dat je het vaak niet doorhebt als een behendige dief er iets uitneemt. Deze Bobby backpack is daar het antwoord op. Deze rugzak is speciaal ontworpen om ongewenste handen uit de rugzak te houden. Zo ga je met een gerust hart op stap!
Houten beachballset
We sluiten af met een leuk spelletje om de vakantie door te komen. Alleen maar zonnen op het strand is niet voor iedereen weggelegd. Deze strand set biedt het ideale vertier op een warme dag. De batjes zijn op maar liefst 3 plekken te bedrukken, zo kunnen ze jouw logo niet missen!

Out of office

Ga jij op vakantie en ben je bezig om alles in orde te maken voor je vertrek? Dan is het instellen van een automatisch antwoordt in je outlook een laatste stap voordat je deur uitgaat. Doe dit eens op een uniek manier. Wij hebben een paar voorbeelden op een rijtje gezet die de lezer wellicht ook wel kan waarderen (want laten we eerlijk zijn, niemand wordt blij van een standaard automatisch antwoordt).

Voorbeeld 1

Helaas ben ik op het moment niet op kantoor wegens vakantie. Ik zal mijn emails beantwoorden zodra ik terug ben van vakantie op (datum). Nu ik toch je aandacht heb, zou je me kunnen helpen met een onderling meningverschil tussen mij en mijn collega’s?

Voorbeeld 2

Ik ben niet op kantoor vanwege vakantie aankomende week. Waarschijnlijk zal ik je email wel ontvangen omdat ik geen flauw idee heb wat “ontspannen” inhoudt. Ik zal waarschijnlijk ook reageren als ik het idee heb dat het dringend is. Als dit niet het geval is, beantwoord ik je mail zodra ik terug ben. Bedankt!

Voorbeeld 3

Bedankt voor je e-mail. Ik ben momenteel op vakantie met mijn familie voor de eerste keer in een hele lange tijd. Voor spoedgevallen kan er contact opgenomen worden met mijn collega: (contactgegevens). Ze mag dan wel geen cape hebben, maar ze is een echte Wonder Woman.

Wij wensen iedereen een fijne vakantie of een fijne zomer! Wij gaan ons vast voorbereiden op het begin van school! Dus houdt de blog in de gaten, binnenkort raden wij weer producten aan voor “back to school”.

Social media

Blijf op de hoogte van al onze capriolen en uitgelichte producten via onze social media kanalen. Volg ons op Instagram, Facebook of neem een kijkje op onze LinkedIn pagina.