Fitness producten voor tijdens het thuis blijven!

Fitness producten voor tijdens het thuis blijven!

24 maart 2020 0 Door Jildou

Geheel Europa is in de ban van deze compleet nieuwe situatie die zich ontwikkeld in de wereld. Werknemers worden gevraagd, waar kan, om thuis te werken en zoveel mogelijk binnenshuis te blijven. In andere landen is de situatie al zodanig ver ontwikkeld dat men op “huisarrest” geplaatst is en alleen voor de hoogstnodige situaties onder toezicht het huis kan verlaten. In Nederland mogen wij nu nog af en toe een frisse neus halen en boodschappen doen zonder dat we daar melding van hoeven maken, maar de vraag is natuurlijk wel, hoe lang zal dit nog mogelijk zijn?

Houd iedereen fit en gezond

Nu veel mensen thuis werken en niet meer naar buiten gaan zoals we voorheen deden, moet men nieuwe manieren vinden om gezond en fit te blijven. Waar men eerst de beweging uit fietsen naar werk, wandelen en naar de gym gaan haalde, is dat nu voor velen geen optie meer.  We moeten nu met zijn allen nieuwe manieren vinden om in beweging te blijven en gezond te leven. Veel Nederlanders zullen de luxe van een tuin hebben waarin verschillende sporten beoefend kunnen worden, maar sommigen moeten het doen met een balkon of alleen het huis zelf.

Om er voor te zorgen, als we straks weer naar kantoor mogen, dat iedereen gezond het huis arrest uit komt, hebben wij een aantal producten op een rijtje gezet die helpen om je werknemers en/of klanten bezig te houden. Met producten voor zowel buiten (zover de tuin reikt) en binnen activiteiten.

De producten

Fitness weerstandsbanden set

Deze fitness weerstandsbanden set bevat drie verschillende weerstandsbanden, een handleiding en een opbergdoosje. Elke band heeft zijn eigen weerstandsniveau: van licht tot zwaar. De banden kunnen bedrukt worden met logo en er staan een paar voorbeeldoefeningen in de handleiding, zodat je direct aan de slag kunt! Ideaal te gebruiken in de tuin of in de woonkamer, een goede tijdelijke (of permanente) oplossing nu we niet naar de sportschool kunnen!

Sky waterfles

Onze favo metgezel bij het sporten en als we aan het werk zijn, de sky waterfles. Met een inhoud van 650ml heb je altijd water bij je (je moet hem nog wel even zelf vullen als het op is..). Het helpt ons altijd om eraan te denken genoeg water te drinken, vooral in tijden waar we ons nu in bevinden! Wij proberen altijd minimaal 3 volle waterflessen te drinken voor een gezonde waterinname.

Cobra yogamat

Yoga heeft hard aan de weg getimmerd en is al een zeer populaire bezigheid. Nu we massaal thuis moeten blijven kan dit alleen nog maar meer aantrekken! Bij het beoefenen van yoga zorg je niet alleen voor beweging van je lichaam, het helpt ook om stress en verveling tegen te gaan. Kom even helemaal tot jezelf en vergeet je omgeving, of je dit nu in je tuin, op het balkon of binnenshuis doet, aan de gebruiker de keuze. Deze mat is te bedrukken met logo of tekst om een positieve naamsbekendheid te verkrijgen.

2 in 1 Electrische blender en beker

We moeten er goed op letten dat we genoeg vitamientjes binnen krijgen, nu meer dan ooit! Deze kleine blender kan overal mee naar toe genomen worden en tovert jouw fruit en groenten binnen een handomdraai om in een heerlijke smoothie! Bedrukt met jouw logo zorgt deze blender voor een glimlach op ieders gezicht!

Springtouw met digitale telfunctie

Een springtouw is het voorbeeld van een simpel product wat overal gebruikt kan worden! Idealiter raden wij aan dit in de tuin te doen, of op een stevig (en groot) balkon. Met een digitale telfunctie kan je gemakkelijk zien hoeveel je gesprongen hebt, perfect dus als je even je hoofd wil legen maken! Bij ons op kantoor ging dit product met iedereen mee naar huis (wij bieden alvast onze excuses aan, aan iedere onderbuur!)

Sport producten bedrukken

Zit het product waar je naar zoekt er niet bij?  In onze sport categorie zijn er nog veel meer sport attributen die je fit  houden in deze gekke tijden (en natuurlijk ook als alles weer terug is naar “normaal”).

Social media

Blijf op de hoogte van al onze capriolen en uitgelichte producten via onze social media kanalen. Volg ons op InstagramFacebook of neem een kijkje op onze LinkedIn pagina.