Get ready voor het nieuwe schooljaar!

Get ready voor het nieuwe schooljaar!

30 juli 2019 0 Door Jildou

De kinderen rennen vrolijk alle kanten op, het vakantiegevoel heerst overal en de zon werkt goed mee. Terwijl iedereen geniet van de zomer vakantie denken wij al aan de volgende stap: De scholen zijn weer begonnen!

Ondanks dat wellicht iedereen een beetje in de vakantie stemming is, moet er wel al vast gedacht worden aan het “terug naar school” seizoen. Die laatste week van de vakantie is er om voorbereidingen te treffen voor het nieuwe schooljaar. Als bedrijf is dit dus het perfecte moment om te gaan nadenken over giveaways en bedrukte schoolartikelen. Om je alvast een idee te geven hebben we een paar producten op een rijtje gezet die zeer geschikt zijn voor schoolgaande kids (en een eentje voor de ouders om te vieren dat het huis een stukje rustiger is).

Bedrukte schoolartikelen

We wensen alle kinderen, studenten en docenten veel succes in het nieuwe schooljaar. Mocht je nog vragen hebben over onze producten of ontvang je graag advies over de vele mogelijkheden? Neem dan contact op met een van onze account managers, zij helpen je graag met het vinden van het perfecte giveaway of relatiegeschenk.

Rekenmachines bedrukken
Een rekenmachine is niet weg te denken uit de schoolbanken. Ondanks dat we tegenwoordig telefoontjes hebben waar deze functie ook op zit, zien wij dat er nog massaal gebruik gemaakt wordt van de klassieke rekenmachine, vooral nu veel scholen het verbod van telefoons zeer serieus nemen. Deze speelse rekenmachine is perfect voor scholieren.
Rugtassen bedrukken
Een goede backpack maakt of breekt je! Deze hippe donkerblauwe tas is een populair item. Bedrukt met jouw logo “fietst” en “loopt” deze tas straks overal.
Notitieboekjes bedrukken
Notitieboekjes zijn misschien een klassieker, ze zijn niet weg te denken. Naast dat ze veel op kantoor gebruikt worden, worden ze ook veel op school gebruikt. Bijvoorbeeld bedrukt met het schoollogo voor de docenten of met een bedrijfslogo om bekendheid te werven bij de nieuwe generatie. Met zijn originele ontwerp is dit notitieboekje een populair item onder de jongeren.
Waterflessen bedrukken
Water of limo mee naar school nemen wordt tegenwoordig niet meer gedaan in de ouderwetse thermosfles, maar in deze hippe drinkfles. Willen je kids liever iets warms mee zoals thee of chocomel, dan houdt deze fles dit ook warm voor 12 uur!
Oordopjes bedrukken
Onderweg naar school luisteren we allemaal graag naar een muziekje (wel op verantwoord volume natuurlijk!) Deze oordopjes hebben een originele houder zodat je draadjes nooit verward raken (hoe handig?!). Bedrukt met jouw logo zijn deze oordopjes de perfecte reis compagnon.
Giveaways bedrukken
En omdat wij weten dat de zomervakantie enorm druk kan zijn met de kids om je heen 24/7, hebben we ook aan de ouders gedacht! Deze handige flesopener met schoolbordje is origineel en ideaal voor als de kids weer naar school zijn.

Meer weten?

We wensen alle kinderen, studenten en docenten veel succes in het nieuwe schooljaar. Mocht je nog vragen hebben of meer willen weten over alle mogelijkheden, neem dan contact op met onze account managers. Dit kan telefonisch, via de mail of door middel van het invullen van het contact formulier.

Social media

Blijf op de hoogte van al onze capriolen en uitgelichte producten via onze social media kanalen. Volg ons op InstagramFacebook of neem een kijkje op onze LinkedIn pagina.