Giveaways bedrukken voor de Valentijnsgekte

Giveaways bedrukken voor de Valentijnsgekte

22 januari 2019 0 Door Freija

SinterKerst en Nieuwjaar zijn nog maar net achter de rug en we maken ons alweer op voor de volgende (commerciële) feestdag. Juist ja, Valentijnsdag! Wellicht zijn we er wat vroeg bij, maar de liefde vraagt nou eenmaal om een uitgebreide voorbereiding. Van origine de dag waarop je je geheime liefde verrast met ondergetekende – xxx anoniempje. Maar tegenwoordig ook de dag om je – niet meer zo geheime – liefde, vriend(in), collega of buurman in het zonnetje te zetten. Want laten we nu eerlijk zijn, door alle sociale media lijkt spontaniteit en romantiek op een lager pitje te staan. Een ‘hartje’ emoticon is immers makkelijk en snel gestuurd en ik hou van jou kost soms al te veel moeite of wordt zelfs verkort tot HVJ. Juist ja.. de romantiek druipt er vanaf.

We love Valentijn

Hoewel veel mensen deze dag als commerciële onzin bestempelen, denken wij daar toch anders over. Misschien maar goed dat we minstens 1 keer per jaar herinnerd worden om onze geliefde te verrassen met een handgeschreven kaartje en een klein presentje. Want zeg nu eerlijk, op welke andere willekeurige dag denk jij eraan om eens flink uit te pakken en het hart van je lover harder te laten kloppen. En stiekem vinden we het toch allemaal heel leuk om iets te ontvangen op Valentijnsdag. Ja je leest het goed, wij zeggen het hardop en durven het zelfs van de daken te schreeuwen… We love Valentine!

Hopelijk hebben we je een warmer gevoel weten te bezorgen met betrekking tot de Valentijngekte.

Werken aan je naambekendheid

Laten we Valentijn eens in een breder perspectief trekken en hoe leuk is het om niet alleen je geliefde, maar ook je collega’s of klanten te verrassen op deze o zo zoete dag. Verras je collega’s of werknemers met een lief klein chocolaatje met een leuke boodschap. Of personaliseer hartvormige Valentijn geurkaarsen met een bedrijfslogo, waardoor je op een leuke manier je naamsbekendheid een boost geeft. Bijvoorbeeld door dit ludieke presentje weg te geven aan klanten. Laat deze Valentijn niet zomaar aan je voorbijgaan en zorg zelf voor een beetje liefde in de lucht. Niet alleen thuis, maar ook bijvoorbeeld op kantoor. Hoe leuk is het om je werknemers een kleinigheidje te geven op Valentijnsdag waarmee je je waardering uitspreekt en je ze even in het zonnetje zet. Een goede werksfeer hangt immers samen met dit soort kleine dingen.

Om je alvast een ideetje te geven wat je zou kunnen gebruiken voor deze dag vol liefde en gezelligheid, hebben wij een aantal producten op een rijtje gezet die allemaal een dikke vette knipoog geven naar Valentijnsdag.

Chocolade en giveaways bedrukken

Champagnefles bedrukken

Deze champagnefles met chocolaatjes is voor de ware liefde en kan bedrukt worden met een grappige of lieve boodschap (met naam of anoniem, aan jou de keuze). Gegarandeerd dat jij Valentijnsdag tot een succes maakt.
 

Geurkaars bedrukken

Ook deze geurkaars is zeer geschikt als giveaway. Tegenwoordig wordt iedereen blauw van heerlijk geurende kaarsen. Ze geven je kamer niet alleen een fijne geur, maar ze zorgen ook voor romantiek.
 
 
 

Hartvormige chocolade bedrukken

Dit lieve chocolaatje heeft al de vorm van een hartje met een mooie rode verpakking. Op deze verpakking kunt u een logo laten bedrukken of natuurlijk een kleine, maar lieve boodschap. Dit is een perfecte giveaway voor Valentijnsdag.
 

Hartvormige “stressbal” bedrukken

De laatste is een flinke knipoog naar Valentijnsdag, maar wij kunnen er wel om lachen. Deze stress “bal” is ontworpen in de vorm van een hartje. Geef deze aan werknemers om de sfeer op de werkvloer te verbeteren en ervoor te zorgen dat als ze hard moeten werken, dat ze even kunnen lachen om die leuke stressbal in hun hand. Wij hebben ze al klaarliggen voor ons kantoor!
 
 
Bestel nu en ontvang uw bedrukte chocolade of giveaways nog voor Valentijnsdag!

Social media

Blijf op de hoogte van al onze nieuwe of uitgelichte producten. Volg ons op Instagram, Facebook of neem een kijkje op onze LinkedIn pagina.