Grippies, onze favoriete giveaways

Grippies, onze favoriete giveaways

9 april 2019 0 Door Jildou

Loopper is altijd bezig met het volgen van de trends, zo kwamen wij uit bij de Grippies. Grippies zijn handige telefoonaccessoires, voor op je telefoon. Het design zorgt ervoor dat het vasthouden van de telefoon veel makkelijker gaat, er meer grip is en het er nog leuk uitziet ook. Een Grippie wordt op de achterkant van je telefoon geplaatst, op het hoesje of gewoon op de telefoon, het plakt heel goed op beide oppervlakken. Als het ingeklapt is, ziet het er uit als een mooi rondje op je telefoon, ideaal dus om te bedrukken met je logo. De Grippie heeft verschillende standen, 1 maal of 2 maal uitgetrokken. Compleet uitgetrokken zorgt de Grippie ervoor dat je telefoon perfect geschikt is om video’s op te bekijken als je op reis bent bijvoorbeeld. Ook geeft deze stand ultiem grip doordat je vingers er precies omheen passen.

De 3 meest gestelde vragen over de Grippies.

Waarom zijn wij zo enthousiast over de Grippies? 

Grippies zijn echt de nr 1 giveaway onder de giveaways. Mensen zijn natuurlijk altijd dol op gratis producten, maar met dit product zorg je ervoor dat je de naamsbekendheid van je bedrijf optimaal verspreidt. Telefoons worden tegenwoordig overal, maar dan echt overal mee naar toe genomen (douchen met je telefoon, heel normaal). Met jouw Grippie op de achterkant is je bedrijf overal, zonder er moeite voor te hoeven doen.

Kan de Grippie erop en weer af gehaald worden?

Helaas kan de Grippie er niet afgehaald worden als het er eenmaal op zit, plakken doen ze als de beste! Dat is misschien niet altijd ideaal voor de eindgebruiker, maar voor jou als bedrijf is dat natuurlijk wel goed. Zo blijft jouw bedrijfsnaam voor lange tijd op de telefoon meeliften.

Hoe werkt het bedrukken van de Grippie?

Een Grippie zonder bedrukking is natuurlijk niets, daarom hebben wij besloten dat het bedrukken van de Grippie gewoon fijn bij de prijs inbegrepen zit. De bedrukking wordt full color gedaan, dit betekent dat alle logo’s met de gekste kleuren bedrukt kunnen worden. Lever jouw logo aan en wij maken binnen 1 uur een digitaal voorbeeld. Zo krijg je alvast een idee van hoe de Grippie eruit gaat komen te zien.

Grippies personaliseren en bestellen

Nog een fijn weetje over dit product, wij kunnen het snel en tegen een zeer scherpe prijs aanbieden. Onze fabriek in het Verre Oosten kan elk design binnen een paar dagen, na goedkeuring van de digitale drukproef, produceren. Omdat wij direct met de fabriek communiceren, zorgen wij er helemaal zelf voor dat alles van een leien dakje gaat, zoals het hoort.

Heb je nog meer vragen over Grippies, of over andere producten, dan kan je altijd bij onze accountmanagers terecht. Zij weten echt alles over onze producten en helpen je heel graag om de juiste beslissing te maken.

Social media

Blijf op de hoogte van al onze capriolen en uitgelichte producten via onze social media kanalen. Volg ons op InstagramFacebook of neem een kijkje op onze LinkedIn pagina.