Have a techy New Year!

Have a techy New Year!

12 december 2018 0 Door Jildou

Gadgets bedrukken voor nieuw jaar

De dagen worden kouder en de hoop op sneeuw begint toe te nemen. Zullen we dit jaar het natuurijs op kunnen? De kerst gedachte begint nu echt te spelen, nog 3 weken en dan gaan we alweer 2019 in, nog 1 jaar en we zitten in 2020! Dat klinkt zo futuristisch. Vandaar dat wij onze leukste en nieuwste Tech producten op een rijtje hebben gezet om het Nieuwjaar goed te beginnen.

Gadgets worden steeds verfijnder, ingewikkelder maar vooral leuker. 20 jaar geleden hadden wij nooit kunnen bedenken dat zoiets als een VR bril of Smartwatch beschikbaar zou zijn voor ieder huishouden. Bedrijven zien hierin hun kans schoon. Gadgets kunnen worden gebruikt als promotioneel artikel om nieuwe klanten aan te trekken, of als intern geschenk aan werknemers.

Mag ik je voorstellen aan onze uitblinkers voor de feestdagen:

Prixtion Smartwatch bedrukken

De smartwatch wordt in een snel toenemende mate populair. Deze Prixton SW8 is geschikt voor alle Android telefoons vanaf 4.1. Het 128×128 pixel scherm is van topkwaliteit en geeft je in een oogopslag je meldingen weer. Hands free bellen, foto’s maken en een stappenteller zijn allemaal aanwezig in deze smartwatch. De 235mAh batterij is goed voor een hele dag plezier en het product wordt netjes geleverd met een micro USB-kabel en handleiding. Leuk om te weten voor de feestdagen is dat deze  smartwatch standaard in een geschenkverpakking wordt geleverd.

Speaker bedrukken

Deze draadloze speaker met een 3W luidspreker (96 decibel; qua gelu id zit dit precies tussen normaal praten en een rock concert in) en 350 mAh batterij maakt dat huisfeestje net even wat beter. Door het slimme ontwerp wordt de muziek in alle richtingen afgespeeld. Deze kan zonder opladen tot 3 uur lang voor muziekplezier zorgen. De Bluetooth verbinding kan tot 10 meter afstand verbinding maken, ideaal als je even in de andere kamer staat, hij gaat gewoon door. Ook dit product wordt standaard geleverd met een micro-kabel voor het opladen en een audio kabel voor een vaste verbinding met alle soorten mobielen.

Powerbank Vogue bedrukken

Deze elegante draadloze powerbank is gemaakt van de hoogste kwaliteit. Met een 5000mAh batterij en 5W draadloze oplader kan een telefoon tot 2 keer toe volledig opgeladen worden. Ook voor telefoons die geen draadloos opladen ondersteunen is deze Powerbank prima geschikt, het beschik namelijk ook over een ingebouwde USB-poort.

Hoofdtelefoon bedrukken

Deze verrassend scherp geprijsde hoofdtelefoon is altijd een goede keus. Het ontwerp ziet er chique maar eenvoudig uit en weegt bijna niets. Deze hoofdtelefoon kan aangesloten worden op iedere apparaat met een 3.5mm audio jack. Dit product wordt standaard geleverd met een full colour geschenkverpakking, ideaal dus voor de feestdagen.

 

Naast deze uitblinkers hebben wij natuurlijk nog veel meer leuke en interessante gadgets, check ons complete assortiment hier.

Social media

Benieuwd naar al onze producten of word je graag op de hoogte gehouden van alle nieuwe ontwikkelingen? Neem dan een kijkje op onze website of volg ons op social media via Facebook, Instagram en LinkedIn.