Het festival seizoen is begonnen!

Het festival seizoen is begonnen!

21 mei 2019 0 Door Jildou

De tijd van buiten activiteiten is aangebroken en voornamelijk die van Festivals! Nu denken we bij festivals vaak direct aan muziek, jongeren en dansen tot in de late uurtjes. Alhoewel veel festivals inderdaad gericht zijn op muziek, heb je tegenwoordig ook anders soorten festivals, voor eten, knutselen en veel andere dingen. Als bedrijf is dit het perfecte moment om aan de naamsbekendheid te werken. Door met een standje op een van de vele festivals in Nederland te staan en giveaways uit te delen bereik je een groot publiek. Wij zetten een paar producten in het zonnetje die perfect zijn voor deze gelegenheid.

Giveaways bedrukken

RFID kaarthouder met keycord bedrukken
Vooral op festivals moet je voorzichtig zijn met je spullen! Deze handige keycord met kaarthouder, zorgt ervoor dat je je kostbaarheden veilig opbergt. Je kan er zelfs je telefoon aan hangen
Zonnebrillen bedrukken
Een zonnebril is een must have item bij een festival. Helaas raken ze nog wel is kwijt en dan ben jij de redder in nood met gepersonaliseerde zonnebrillen! Deze giveaways worden altijd met open armen ontvangen en ook nog lange tijd na een festival gebruikt (ideaal dus voor marketing doeleinden).
Poncho bedrukken
Ook in de zomer wil het in Nederland nog wel is (laten we positief blijven) regenen. Daarom zijn deze poncho’s niet weg te denken op een festival. Festivalgangers zijn over het algemeen te optimistisch ingesteld en vergeten vaak regenkleding, perfect dus om uit te delen als er toch een regenbuitje valt!
Festival armbandjes bedrukken
Dit product kan natuurlijk niet ontbreken op een festival, organiseer jij zelf iets, dan staat dit product zonder twijfel op het lijstje. Maak het zo simpel of kleurrijk als je zelf wilt!
Rugzak bedrukken
Festivalgangers lopen vaak de hele dag rond op het terrein. De hele dag vertoeven in de buitenlucht betekent dat je vaak wel wat spulletjes mee moet nemen. Dit past niet in je zakken, daarom is dit handige rugzakje ideaal. Hier kunnen ze alles in kwijt zonder er naar om te hoeven kijken. Zo loopt straks het hele festival met jouw logo rond!

Festivals giveaways bedrukken

Dit is natuurlijk een kleine greep uit ons assortiment, wij hebben dan ook speciaal voor de festival tijd een selectie aangemaakt. Deze kan je bekijken op Loopper. Hier staan een grote variatie aan leuke giveaways. Mocht je graag persoonlijk contact hebben met iemand, dan kan je altijd bellen of mailen met een van onze accountmanagers, zij helpen je graag met het uitzoeken van het perfect product.

Social media

Blijf op de hoogte van al onze capriolen en uitgelichte producten via onze social media kanalen. Volg ons op InstagramFacebook of neem een kijkje op onze LinkedIn pagina.