Is jouw bedrijf klaar voor Oktoberfest?

Is jouw bedrijf klaar voor Oktoberfest?

3 september 2019 0 Door Jildou

Het oktoberfest staat alweer bijna voor de deur, 21 September is het zover. Het zuidelijke gedeelte van Duitsland, Bavaria zal gonzen van de feestvierders en het bier zal rijkelijk vloeien. Vele jaren geleden hebben de Nederlanders dit feest ook geadopteerd en ieder jaar is het feest op vele plekken. De laatste weken van September en het begin van Oktober staat dan ook in het teken van het Oktoberfest, zowel in Nederland als vele andere landen in Europa.

Oktoberfest relatiegeschenken bedrukken

Dit is natuurlijk de perfecte gelegenheid om je bedrijf in het zonnetje te zetten door promotionele goederen uit te delen of weg te geven bij aankoop van een product. Je kan het natuurlijk ook nog groter aanpakken en zelf een feest opzetten of een van de lokale feesten sponsoren. Hiervoor zijn natuurlijk producten nodig met jouw bedrijfsnaam erop, laten wij daar nou heel veel verstand van hebben!

Om je een beetje op weg te helpen raden wij weer een paar producten aan die perfect passen bij deze gelegenheid.

Ponchos bedrukken

De naam zegt het al Oktoberfest, dit feest valt midden in de herfst. Dit betekent dat Nederland hoogstwaarschijnlijk te maken krijgt met een buitje hier en daar (laten we positief blijven). Gelukkig valt de kou nog mee en is een poncho meer dan genoeg om je te beschermen tegen het mindere weer. Een zee van poncho’s allemaal met jouw bedrijfslogo erop, toch wel een heel leuk beeld. Mocht het niet regenen, dan kunnen de poncho’s nog steeds goed van pas komen, we maken het namelijk vaak mee dat er ook een paar plaatselijke bierbuien vallen met dit soort feestjes.

Koeltas bedrukken

Pints zijn natuurlijk de ultieme manier om Oktoberfest te vieren, maar wij Nederlanders houden ook wel is van een frisse Sol of Corona, dit gaat natuurlijk niet helemaal samen met een grote pul. Met deze aanstekers kan je zowel een vuurtje verlenen als een bierflesjes openen. Ook dit product is geschikt voor meer dan alleen het Oktoberfest, ideaal promotie materiaal dus.

Aanstekers bedrukken

Deze originele BBQ smoker box set bestaande uit een smoker box en een BBQ tang is een echte must have. Deze box is gemakkelijk te vullen met houtsnippers en vervolgens te plaatsen op de BBQ. Je vlees zal net even dat extra rokerige BBQ smaakje hebben waar we allemaal zo dol op zijn! Tip: Je kan hier ook huisgemaakt gerookte zalm mee maken, om je vingers bij op te eten!

Bier accessoires bedrukken

BVO’tje voor onderweg? Deze handige deksel zorgt ervoor dat je geen bier verspilt als je onderweg bent naar een feestje. Het houdt je biertje levendig en vol. Makkelijk erop en af te halen als je ervan wil drinken. Wederom weer een product dat niet alleen op feestjes te gebruiken is, maar ook gewoon thuis of op werk!

Eerste hulp kit bedrukken

Bier, gezelligheid en dansjes, een recept voor volop gezelligheid. Echter kan het soms even fout gaan. Met deze bedrukte eerste hulp kit ben jij de held van de ongelukkige feestvierder. Daarnaast is deze kit mooi waterdicht, waardoor een regenbui of bierbui niets uithaalt. .

Ons gehele assortiment

Heb jij zelf een ander idee of wil je graag nog wat meer ideeën horen? Neem dan contact op met een van onze accountmanagers, zij zijn constant bezig met het ontdekken van leuke en geschikte producten.

Social media

Blijf op de hoogte van al onze capriolen en uitgelichte producten via onze social media kanalen. Volg ons op InstagramFacebook of neem een kijkje op onze LinkedIn pagina.