Lente in de bol bij Loopper

Lente in de bol bij Loopper

26 maart 2019 0 Door Jildou

De zon begint nu echt zijn gezicht vaker te laten zien. Niet lang meer en dan kunnen we allemaal genieten van een heerlijke zonnige dag in het park of aan het strand. Alhoewel het strand misschien nog een beetje te enthousiast is, klinkt het park mij en mijn collega’s als muziek in de oren. Over muziek gesproken, ook het festivalseizoen staat weer voor de deur. Met de warmere temperaturen en zonnige dagen laten de evenementen hun neus weer buiten zien. Daarom vinden wij dat het ook tijd is dat de mutsen en paraplu’s de ruimte geven aan de zonnebrillen en petjes, maar ook poncho’s, want het is en blijft toch Nederland.

Festival giveaways bedrukken

Om je vast in de stemming te krijgen en je een idee te geven wat er allemaal mogelijk is in de lente, hebben wij onze favorieten producten op een rijtje gezet.

Powerbank bedrukken

Deze Powerbank straalt kracht uit door zijn eenvoud. Met zijn voordelige prijs heeft deze Powerbank zijn kosten er binnen een paar uur uit. Mooi te bedrukken met je logo en perfect voor veelvuldig gebruik op een festival. We weten namelijk allemaal dat Powerbanks de helden van het weekend zijn.

Powerbank bedrukken
Ponchos bedrukken Poncho’s bedrukken
In Nederland moeten we ons ook in de lente (en zomer) gewoon op een regenbuitje voorbereiden, daarom is deze poncho echt niet te missen op een festival. Bedrukt met jouw logo gaat deze poncho het hele land door.
Zonnebril bedrukken
De zon kan niet missen op een festival of event en wordt altijd met open armen ontvangen, maar dan is het wel fijn om een hippe zonnebril te bezitten. Vaak worden zonnebrillen van hoofd naar hoofd verplaatst en neemt men dus liever niet zijn eigen zonnebril mee. Als bedrijf kan je hier perfect op inspelen door deze zonnebril te bedrukken en uit te delen.
Zonnebrillen bedrukken
Zonnebrand bedrukken Zonnebrand bedrukken
Niemand wil met een verbrande huid de zomer door, als bedrijf kan jij de redder in nood zijn. Door deze handig mee te nemen zonnebrand te bedrukken met jouw logo kunnen de zon genieters probleemloos het weekend door!
Beewax wraps bedrukken
De lente is een mooi seizoen om aan je naamsbekendheid te werken. Ben jij een bedrijf dat zich inzet voor de natuur of daar graag mee wil beginnen, dan zijn deze Beewax wrappers de perfecte keuze. Ze zijn super duurzaam, makkelijk in gebruik en houden alle mieren bij je eten vandaan. Verkrijgbaar in verschillende printjes of te bedrukken naar eigen ontwerp bij grote afname.
Duurzaam bedrukken

Het festivalseizoen van 2019

Het festivalseizoen in Nederland loopt van April tot Oktober, dus meer dan genoeg tijd om een paar leuke feesten af te gaan. Vaak worden festival geassocieerd met muziek, een feestende menigte en tenten zover het oog reikt. Tegenwoordig varieert dat en vind je nu ook op vele plekken food festivals, knutsel festivals en zoveel meer.

Voor de doorgewinterde festivalganger zijn Lowlands, Pinkpop en Awakenings (om er maar een paar te noemen) bekende namen. Er is echter zoveel meer te beleven in Nederland. Neem is een kijkje bij Solar festival (super creatief bezig zijn en genieten van muziek) of als je net zo veel van eten houdt als wij, zijn Lepeltje Lepeltje en Rrrollend een perfecte keuze. Ook Jazz on the waves (de naam zegt het al) en Wonderfeel (klassieke muziek in de natuur) zijn een echte aanrader. We kunnen nog heel veel meer bijzondere festivals opnoemen, maar dan zijn we nog wel even bezig. Dit betekent dat er voor ieder bedrijf wel een passend festival is om aan de naamsbekendheid te werken, want laten we eerlijk zijn, festivals zijn echt de perfecte plek om jouw bedrijf aan te prijzen.

Social media

Blijf op de hoogte van al onze capriolen en uitgelichte producten via onze social media kanalen. Volg ons op InstagramFacebook of neem een kijkje op onze LinkedIn pagina.