Looppers bedrukte snoepwinkel

Looppers bedrukte snoepwinkel

6 november 2018 0 Door Kevin

Snoep bedrukken bij Loopper

In het teken van 11 november, Sint Maarten, presenteren wij met gepaste trots onze snoepkraam. Aanstaande zondagavond is ons kantoor helaas dicht voor alle kinderen met een lampion, echter wachten al mijn collega’s en ik thuis met smart op hen. Van pepermuntjes tot chocola en van stroopwafels tot lolly’s, we vullen met alle liefde de tassen van de kinderen. Een prachtige traditie waar wij al onze buitenlandse collega’s ieder jaar van op de hoogte stellen. Want stel je voor dat er vijf kinderen voor je deur staan en je hebt geen snoep in huis…

Het is een jaarlijks fenomeen dat blijft bestaan, uit volle borst een liedje zingen (wel zo snel mogelijk) om vervolgens het lekkerste snoepje uit te zoeken om de tas te vullen. U kunt hier als bedrijf op inhaken. Denk hierbij aan de volgende dingen:

  • Bedrukte snoep meegeven aan al uw werknemers voor Sint Maarten;
  • Deel bedrukte snoep uit op een beurs of evenement;
  • Een kindvriendelijke en positieve uitstraling

Chocolade bedrukken met logo

Onze snoepkraam bevat niet alleen snoepzakjes en/of –potten, maar ook bijvoorbeeld after eights. Deze kunt u allemaal bedrukken met uw eigen logo en uitdelen bij een bedrijfsetentje. Denk bijvoorbeeld ook aan bonbons of embossed chocolade die u in uw kerstpakket kunt stoppen. Allemaal leuke ideeën die bijdragen aan het succes van uw evenement.

Bedrukte pepermuntjes om uit te delen

Bedrukte pepermuntjes zijn zeer populair onder onze klanten. Ze zijn overal voor te gebruiken. Deel ze uit vanuit je stand op een beurs of zet een doosje op je bureau neer en deel het met je collega’s. Ideaal, nooit meer een slechte adem tijdens een bespreking!

Bedrukte koekjes voor bij de koffie

Als kers op de taart (of koek), kun je niet alleen snoep bedrukken met eigen logo, maar ook koekjes. Stroopwafels, energiereepjes, ontbijtkoek of natuurlijk koffiekoekjes zijn een greep uit ons koekassortiment. Gebruik je eigen bedrukte koekjes om je klanten te imponeren bij een lekkere kop koffie. Het zal ongetwijfeld indruk maken.

Volg ons op social media

Volg ons op social media en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen omtrent acties op onze producten, ons kantoor of in de markt. U kunt ons vinden op Facebook, Instagram en LinkedIn. Als u interesse heeft in eigen bedrukte snoepgoed, laat het ons weten en wij komen met een passend voorstel.