Mondkapjes vliegen de deur uit

Mondkapjes vliegen de deur uit

2 juni 2020 0 Door Jildou

Ons leven staat nu al ruim 2 maanden een beetje op zijn kop. We hebben nieuwe gewoontes moeten aanleren om onze eigen gezondheid en die van andere zoveel mogelijk te kunnen waarborgen. Door al deze nieuwe maatregelen getrouw na te leven hebben wij er met zijn allen voor kunnen zorgen dat de druk op ziekenhuizen en zijn medewerkers minimaal bleef tijdens deze pandemie.

We zijn nu in de 2e fase van deze pandemie belandt. Langzaamaan kunnen we terug naar het “normale” leven. Veel activiteiten kunnen weer doorgaan, zowel recreatief als professioneel, maar we moeten niet vergeten dat  we voorzichtig moeten blijven! Ondanks dat het geen makkelijke tijden zijn geweest, moeten we juist nu doorpakken met de veiligere samenleving die we gecreëerd hebben. 1 van deze maatregelen is het dragen van mondkapjes in het openbaar vervoer. Met het langzaamaan terug gaan naar werken op kantoor hoort ook het openbaar vervoer. Hier kan niet gegarandeerd worden dat er genoeg ruimte is om de nodige 1.5 meter afstand van elkaar te houden. De mondkapjes moeten hier de uitkomst bieden. Aangezien wij de middelen hebben om deze producten te produceren hebben wij daar hard aan gewerkt waardoor wij jullie nu verschillende soorten mondkapjes kunnen aanbieden.

Onze producten

Wegwerp mondkapjes

De 3-laagse wegwerp mondkapjes met geïntegreerde neusbeugels kunnen eenvoudig worden aangepast aan de vorm van de neus. De oorbandjes bieden een uitstekende pasvorm en een aangenaam draagcomfort. Idealiter bedekt het gezichtsmasker de hele mond en neus, zodat alle ademlucht kan worden gefilterd. In de regel bestaat het masker uit één of meer lagen fleece die in horizontale richting worden opgevouwen en dus voor alle gelaatsmaten kunnen worden aangepast. Gebruik het voor je boodschappen, als je naar kantoor gaat en tijdens je dagelijkse woon-werkverkeer.

KN95 mondkapjes

Het KN95 beschermingsmasker is gemaakt in de vorm van een schaal en zorgt voor een aangenaam klimaat onder het masker en een hoog niveau van comfort tijdens langere draagtijden. In tegenstelling tot andere maskers, filtert deze niet alleen de ingeademde lucht, maar ook de uitgeademde lucht. Dit maakt het mondmasker zowel geschikt voor uw eigen bescherming als ook voor die van anderen. Het KN95 gezichtsmasker bestaat uit hoogwaardig non woven materiaal met een verstelbare neusdraad.

Mondkapjes bedrukken

Bij het gebruik van mondkapjes komen wel gebruiksaanwijzingen kijken. Zorg dat je je handen goed wast (20 seconden, alle hoekjes en gaatjes!) voordat je het mondkapje aanraakt om op te doen. Raak het mondkapje alleen aan bij de elastiekjes die je achter je oren plaatst (oefening baart kunst!), ook als je het masker al op hebt!

Gebruiksaanwijzingen

Vanaf 1 juni zijn we verplicht om een mondkapje te dragen in het openbaar vervoer of als je op reis gaat naar het buitenland. Tot op heden is het niet verplicht om deze te dragen tijdens het dagelijks leven. Wij raden echter sterk aan om ook gebruik te maken van een mondkapje in drukke gebieden. Denk hierbij aan winkels en parken bijvoorbeeld.

Bij het gebruik van mondkapjes komen wel gebruiksaanwijzingen kijken. Zorg dat je je handen goed wast (20 seconden, alle hoekjes en gaatjes!) voordat je het mondkapje aanraakt om op te doen. Raak het mondkapje alleen aan bij de elastiekjes die je achter je oren plaatst (oefening baart kunst!), ook als je het masker al op hebt!

Accessoires

Naast maskers verkopen we ook desinfectie gel en andere accessoires, neem een kijkje op onze website voor de gehele collectie.

Social media

Blijf op de hoogte van al onze capriolen en uitgelichte producten via onze social media kanalen. Volg ons op InstagramFacebook of neem een kijkje op onze LinkedIn pagina.