Onze favoriete eindejaarsgeschenken

Onze favoriete eindejaarsgeschenken

5 november 2019 0 Door Jildou

Het jaar 2020 het lijkt zo futuristisch, maar niet is minder waar, in een kleine twee maanden vindt de jaarwisseling plaats en gaan we de “roaring twenties” in! Er zijn over de jaren heen veel voorspelling geweest over hoe dit jaar eruit zou zijn, van vliegende auto’s tot teleporteren, maar helaas, dit laat nog even op zich wachten. Eindejaar tradities zijn ook nog over de hele wereld hetzelfde. Vooral hier in Nederland is het een gewoonte om net voor de jaarwisseling je blijk van waardering uit te spreken. Dit kan natuurlijk gewoon verbaal, maar het heeft net iets meer kracht als er een klein (of groot) cadeautje bij gegeven wordt. Wij hebben een paar producten uitgekozen die perfect zijn voor deze gelegenheid, van klein naar groot en van klassiek tot modern.

Waterflessen bedrukken

Deze chique waterfles is makkelijk te gebruiken met een modern design. Doordat de waterfles beschikbaar is in verschillende kleuren past er altijd wel eentje bij jouw bedrijf. Ideaal om te gebruiken op kantoor, thuis of in de sportschool. Betaalbaar en altijd leuk om te ontvangen.

Paraplus bedrukken

Met de herfst en winter in volle gang is deze paraplu altijd de juiste keuze. Dit chique model laat iedereen er goed uitzien, ook met dit gure natte weer. Doordat de paraplu goed tegen wind kan hoef je je geen zorgen te maken dat hij kapot gaat.

Giftsets bedrukken

Kerst en Oud&Nieuw kan niet aan je voorbij gaan zonder een lekker wijntje. Deze giftset zorgt ervoor dat je alles in huis hebt om je kerstdiner of kerstfeestje tot een succes te maken. Bedrukt met je logo ziet dit er nog net even wat beter uit! Inclusief een temperatuur meter en druppelvanger.

Pennen bedrukken

Een pen is en blijft een mooi Cadeau. Gegraveerd met jouw logo ziet deze pen er zeer professioneel uit. Daarbij kan het net even wat persoonlijker gemaakt worden door bijvoorbeeld een naam te graveren. Gegarandeerd succes en dankbaarheid.

Badset bedrukken

Een drukke dag gehad? Het einde van het jaar betekent altijd een volle agenda met veel activiteiten, dan is het echt een genietmomentje om een lekker bad te nemen of even tot rust te komen in de douche. Dit verzorgingspakket helpt je relaxen en is ook nog is eco-vriendelijk. Ideaal als je graag je steentje bijdraagt aan het milieu, maar ook aan de gesteldheid van je werknemers of collega’s.

Notitieboekjes bedrukken

Een van de meest gebruikte producten op kantoor, het notitieboekje. Bedrukt met je logo ziet dit boekje eruit om door een ringetje te halen. Beschikbaar in een groot aantal kleuren, door de juiste kleur te kiezen die bij je logo past ziet het er meteen goed uit. Begin het jaar goed met een mooi gepersonaliseerd notitieboekje!

Leuke weetjes

Naast deze favorieten producten heb we ook een paar leuke fun facts verzameld hoe men dacht dat 2020 eruit zou zien, hou je vast, sommige zijn echt ver gezocht!

Weetje 1
Het jaar 2020 zou het jaar van de vliegende huizen zijn, nee niet vliegende auto’s, huizen! Wij vragen ons dan wel even af (onder andere) wie ze dachten dat de huizen ging vliegen?
Weetje 2
De post en pakketjes worden met een raket bezorgd. Wij hopen stiekem dat deze nog uitkomt, dat zou ons en de klant veel schelen in levertijden!
Weetje 3
Q, C en X staan niet meer in het alfabet. Alhoewel we ons afvragen wat er dan met de woorden gebeurt die deze letter in zich hebben, het zou wel veel schelen qua spellen!
Weetje 4
De Times voorspelde dat we allemaal rijk zijn en geen dag meer werken! De machines zouden ons werk overnemen en geld verdienen een stuk makkelijker maken. Komen wij toch wel een beetje bedrogen uit, want niets is minder waar. Gelukkig werken wij in een bedrijf waar we elke dag weer blij van worden en trots op zijn. Bij ons is dat menselijke contact juist een van de belangrijkste aspecten en dat houden wij graag zo!

More products

Mocht je nog vragen hebben of meer willen weten over de mogelijkheden dan staan onze accountmanagers voor je klaar. Zo kunnen zij je helpen met het uitzoeken van het perfecte cadeau, advies geven over de drukmethode of een overzichtje aanleveren van de verpakkingsmogelijkheden. Zij zijn te bereiken op 020-5045713 of via het contactformulier.

Social media

Blijf op de hoogte van al onze capriolen en uitgelichte producten via onze social media kanalen. Volg ons op InstagramFacebook of neem een kijkje op onze LinkedIn pagina.