Onze favoriete herfst producten

Onze favoriete herfst producten

24 september 2019 0 Door Jildou

Deze week laat het weer goed zien dat de herfst officieel is aangebroken. Een goed aantal regenbuitjes, bladeren die langzaam van groen naar geel verkleuren en de avonden koelen snel af.

De herfst is een drukke periode voor eigenlijk alle bedrijven. Het beursseizoen is in volle gang, iedereen heeft zijn vakantie gehad en kinderen en studenten duiken weer de schoolbanken in.  Dit is dus het ideale moment om iets te doen aan je naamsbekendheid. Met handige, bruikbare bedrukte giveaways of kantoorartikelen komen jij en je klanten,  de herfst glimlachend door.

Beanies bedrukken

Met een goede regenbui op je hoofd is deze beanie en welkom product. Naast dat het je haren droog houdt, (tenzij het een echt goede plensbui is, dan moeten we helaas wel echt een poncho of goede regenjas adviseren) zorgt het er ook voor dat je niet met koude oren op werk of school aankomt. Help jouw klanten en werknemers warm de herfst door met een gepersonaliseerde muts.

Stressbal bedrukken

Doordat het zo een drukke tijd is kan een stressbal bedrukken heel goed van pas komen. Het is wetenschappelijk bewezen dat dit eigenlijk heel simpele product een grote verlichting kan brengen aan zijn gebruiker.

Paraplus bedrukken

We kennen het allemaal hier in Nederland, een klein zuchtje wind en je mooie paraplu vliegt binnenstebuiten. Een gewone paraplu kan dit niet zo goed hebben en zal binnen de kortste keren zijn dagelijkse (of hopelijk wekelijkse) taak niet meer uit kunnen voeren. Deze speciale storm paraplu is zodanig ontworpen dat het omklappen geen schade aanbrengt. Ideaal dus voor het gure herfstweer.

Lippenbalsem bedrukken

Lippenbalsem is een welkom product het gehele jaar daar, maar voornamelijk in de herfst en winter. Onze lippen vinden de kou vaak toch even wat minder. Lippenbalsem bij je hebben is dus een must have in de aankomende seizoenen. Door deze klassieke lippenbalsem te bedrukken met jouw logo reis je in de herfst en winter het hele land door, echt een van onze favorieten producten als het aankomt op prijs en bereik verhouding.

Zadelhoesjes bedrukken

Het meest verkochte artikel in de herfst is toch echt wel de zadelhoes. Bijna iedereen in Nederland maakt hier frequent gebruik van. Hierdoor is het dus echt een top product om de Nederlandse inwoners te bereiken met jouw bedrijfsnaam. Wij raden aan om er een leuk kleurtje aan te geven zodat jouw zadelhoes goed opvalt.

Koffiebekers bedrukken

Zonder koffie beginnen wij de dag niet hier bij Loopper. We begrijpen echter wel dat niet iedereen de tijd heeft om thuis een kopje koffie te nuttigen. Om nou te wachten tot je op werk bent is niet altijd ideaal. Daarom zijn deze koffiebekers ideaal om je koffie in mee te nemen onderweg naar werk of school. Zo begint iedereen de dag goed door jouw bedrijf (dit is dus echt een perfect voorbeeld van een positieve indruk achterlaten).

Ons gehele assortiment

Wil je meer weten of de mogelijkheden en producten die wij aanbieden? Neem dan contact op met een van onze accountmanagers, of neem een kijkje op de website.

Social media

Blijf op de hoogte van al onze capriolen en uitgelichte producten via onze social media kanalen. Volg ons op InstagramFacebook of neem een kijkje op onze LinkedIn pagina.