Onze koningsdag toppers

Onze koningsdag toppers

19 februari 2019 0 Door Jildou

Koningsdag, de feestdag waar we massaal naar uitkijken. Een viering van de koning, maar vooral van ons mooie Nederland. Met onze oranje kleding en accessoires kleuren we de straten van de grote steden, maar ook de kleine dorpen. In iedere uithoek wordt al het oranje uit de kast gehaald en zingen we luidkeels mee met Nederlandse volksliederen. Koningsdag staat in geheel Europa bekend als een van de betere feesten, die je minstens 1x in je leven moet hebben meegemaakt. Deze feestdag is natuurlijk een en al gezelligheid, maar daarnaast ook de beste gelegenheid om je bedrijf in het zonnetje te zetten. Wij hebben speciaal voor deze dag een categorie aangemaakt, zodat je alvast een idee krijgt van wat er mogelijk is.

Leuke Koningsdag feestjes

De Looppers zijn natuurlijk zelf ook over heel Amsterdam te vinden, hoppend van feestje naar feestje. Wij zijn bijvoorbeeld te vinden bij het bekende Kingsland festival, het wat kleinere Oranjebloesem en natuurlijk gewoon langs de grachten met een drankje in de hand. Onze oranje rugtasjes met het Loopper logo zijn al in de productie, zodat we naast het feestvieren, ook aan onze naamsbekendheid werken.

Koningsdag producten bedrukken

Nu is het natuurlijk mogelijk om elk product dat geleverd kan worden in oranje te gebruiken als promotioneel product.  Hiervan hebben we een paar favorieten op een rijtje gezet. Deze zijn super handig voor Koningsdag en nacht en zullen dus ook veel door de feestgangers worden gebruikt. Dit is natuurlijk precies wat je wilt als bedrijf, want zo komt je logo echt overal.

Onze Koningsdag toppers:

RFID kaarthouder bedrukken

Deze kaarthouder is klein en past dus in iedere zak, daarnaast beschermt het de kaarten van oplichterij zoals skimmen. Zo houd je dus al je geld om uit te geven aan lekkernijen en oranje drankjes.
Aanstekers bedrukken
Een aansteker wordt nog steeds heel veel gebruikt, vooral bij feestjes. Daarnaast zijn ze ook voordelig en kan je er dus veel van bestellen.
Rugzakjes bedrukken
Een belangrijk deel van Koningsdag is natuurlijk de markt, met dit rugzakje zorg je ervoor dat iedereen zijn aankopen veilig met zich mee kan dragen.
Zonnebrillen bedrukken
In april doet de zon gelukkig weer goed zijn best en is een zonnebril dus van groot belang. Niets is beter dan een oranje zonnebril op Koningsdag!
Schmink Holland bedrukken
Koningsdag kenmerkt zich door de oranje kleding en de Nederlandse vlag op de wangen. Nu kunnen wij uit ervaring spreken dat het schminken van een vlag op je wang best wel wat tijd in beslag neemt en niet altijd even mooi wordt. Met deze gemakkelijke schmink stift ben je zo klaar en ziet het er altijd strak uit!

Veel plezier!

Wij hopen dat wij jullie alvast een beetje op weg hebben geholpen met het maken van een keuze voor je Koningsdag producten en wensen jullie een heel gezellige Koningsdag en nacht toe. Wie weet zien we jullie wel in Amsterdam in het oranje, tot dan!

Social media

Blijf op de hoogte van al onze capriolen en uitgelichte producten via onze social media kanalen. Volg ons op InstagramFacebook of neem een kijkje op onze LinkedIn pagina.