Onze relatiegeschenken voor de herfst

Onze relatiegeschenken voor de herfst

9 oktober 2018 0 Door Jildou

Het najaar is aangebroken

De herfst is nu echt begonnen in Nederland. De ochtenden worden kouder, het weer is veranderlijk en de blaadjes aan de bomen beginnen mooie najaar kleuren te krijgen. De zomer loslaten is niet altijd even makkelijk, maar de herfst heeft ons zoveel te bieden. Het is weer de tijd van warme appeltaart, een kopje verse muntthee en een goed boek. Nu iedereen zijn collectie aanpast is het dé tijd om hierop in te spelen. Wij hebben een aantal relatiegeschenken op een rijtje gezet die ideaal zijn voor het najaar.

Relatiegeschenken die wij aanraden voor het najaar.

Voor promotionele producten is het van belang dat ze van pas komen voor de gebruiker. Onderstaande relatiegeschenken zijn onze favorieten voor dit najaar. Van een speciale LED verlichte paraplu tot een mooie thermosfles om de koffie warm te houden.

Thermosfles | Koffiebeker | Relatiegeschenken

Om de koffie warm te houden

Deze twee producten zijn ieder op zich geschikt om hete dranken warm te houden. Als eerste hebben we de strakke Vasa thermosfles, prachtig van design met een marmer look en gouden dop. Daarnaast heb je ook de simpele koffiebeker, beschikbaar in verschillende kleuren en aantrekkelijk geprijsd. Het fijne aan deze koffiebeker is het handvat rondom de beker die ervoor zorgt dat het niet te warm wordt om vast te houden.

Paraplu's bedrukken | Relatiegeschenken

Blijf droog met deze bedrukte paraplu’s

De klassieke paraplu, de redder in nood als het plots begint te regenen. Deze paraplu heeft een mooie houten greep die fijn in de hand ligt. Verkrijgbaar in verschillende kleuren. Als u op zoek bent naar een speciale variant, hebben wij een hele leuke tip; een LED verlichte paraplu. Bij deze paraplu is de steel LED verlicht in blauw of rood. Deze paraplu valt direct op en dus ook uw bedrukte logo!

Bedrukte relatiegeschenken voor de herfst

Houdt de billen droog

We kennen het allemaal, je moet ergens naartoe en het heeft net even goed geregend. Je stapt op je fiets en.. je hele broek is nat van je fietszadel. Dat is verleden tijd met deze zadelhoesjes. Naast dat ze ideaal zijn om de kleren  droog te houden, worden ze ook overal gezien en zijn dus het perfecte promotie materiaal als u deze laat bedrukken met uw logo.

Bedrukte relatiegeschenken voor de herfst

 

Geen rode oortjes

Met het herfstweer in aantocht moeten de oren en het hoofd weer goed beschermd worden tegen de kou. Met deze hippe beanie komt dat helemaal goed.
Beanies worden vaak gebruikt door jongeren en zullen dus erg gewaardeerd worden als premium of giveaway.

 

Relatiegeschenken voor de herfst bedrukken

Naast deze producten hebben we uiteraard nog veel meer in ons assortiment. Bekijk onze gehele herfstcollectie, waarin ieder product specifiek geselecteerd is voor het  najaar!

Volg ons op social media

Wil je graag op de hoogte gehouden worden van ontwikkelingen en nieuws, neem dan even een kijkje op onze Facebook en Instagram pagina, of volg ons LinkedIn account.