Onze St Patrick’s Day toppers

Onze St Patrick’s Day toppers

5 maart 2019 0 Door Jildou

St.Patrick’s Day, deze dag staat in het teken van de beschermheer van Ierland, St. Patrick. Waar 17 Maart vroeger een viering was van het werk wat St. Patrick heeft verricht voor Ierland, is het tegenwoordig voornamelijk een viering van de Ieren en hun tradities. St. Patrick spreidde het Christendom in Ierland en bouwde scholen, kerken en kloosters. Het bekende klavertje 3, de “shamrock” werd door St. Patrick gebruikt om de Vader, de Zoon en de Heilige geest uit te leggen aan het volk in Ierland wat nog niet bekeerd was tot het Christendom. Tot op de dag van vandaag wordt deze “shamrock” als embleem gedragen om de heilige St. Patrick the vieren.

Groene producten bedrukken

Toen de Ieren massaal naar Amerika verhuisden was er een grote behoefte om te laten zien wie ze waren en wat de tradities van Ierland zijn. De St Patrick’s Day die wij vandaag de dag kennen werd voor het eerst in Amerika gevierd. De straten en het bier werden groen gekleurd en de shamrock was overal te zien. Ook in Nederland wordt deze dag groots gevierd en is daarom net als Koningsdag de perfecte gelegenheid voor bedrijven om aan de naamsbekendheid te werken. Dit kan bijvoorbeeld door groene promotionele producten te laten bedrukken met je logo en deze uit te delen op deze feestdag.

Feestje in Amsterdam

Voor een goed feestje op St. Patrick’s day moet je toch wel in Amsterdam zijn. Daarom hebben wij een paar leuke feesten op een rijtje gezet.

St Patrick’s Day festival

Ben jij een echte cultuursnuiver, dan is de 6e editie van het St Patrick’s Day festival een echte aanrader. Hier worden behalve Ierse kunst, ook veel culturele Nederlands-Ierse samenwerkingen getoond. Uiteraard onder het genot van een drankje!

Bars

Wil jij graag een lekker groen biertje drinken en feestvieren met alle andere feestgangers, dan zijn Molly Malone’s, Belushi’s, O’reilley’s en vele andere Ierse bars de perfecte plek voor jou.

Geef jij zelf een feestje of wil je graag giveaways bedrukken en uitdelen op de festivals of andere feestplekken, dan hebben wij een aantal aanraders voor jou op een rijtje gezet.

Promotionele producten bedrukken

In de afgelopen jaren hebben we geleerd dat een leuke giveaways een zeer positief effect heeft voor je naamsbekendheid. Om je een idee te geven van de mogelijkheden, hebben we de perfecte St Patricks Day giveaways voor je geselecteerd.

Zonnebril bedrukken

Of de zon nou schijnt of niet, een zonnebril op St. Patrick’s Day in de kleur groen doet het gewoon altijd goed, iedereen is er gek op!

Koekjes bedrukken
Lekker voor tussen de biertjes door en in de vorm van een klavertjes zodat je echt in de sfeer van St. Patrick’s Day komt.
Aanstekers bedrukken
Aanstekers gaan van hand tot hand. Het is misschien wel de meeste gestelde vraag op een feestje, ‘wie heeft er een aansteker?’. Perfect dus om te bedrukken en weg te geven!
Carolina tas bedrukken
Waar bewaar je al je spulletjes als je een lekkere Guinness of ander biertje staat te drinken? In een groene tas natuurlijk! Bedrukt met jouw logo gaat deze tas van bar naar bar.
Poncho bedrukken
Maart roeit nog wel is zijn staart, dus een regenbuitje zit er dik in. Met deze poncho blijft iedereen droog en groen!

Giveaways bedrukken en uitdelen

Wij vinden het een ideale combinatie, je bedrijf promoten terwijl je feestviert. Nog beter, jij hoeft ze alleen maar uit te delen en de menigte doet de rest. Wij wensen iedereen alvast veel plezier en hopen dat jullie een stukje wijzer zijn geworden van onze tips.

Social media

Blijf op de hoogte van al onze capriolen en uitgelichte producten via onze social media kanalen. Volg ons op InstagramFacebook of neem een kijkje op onze LinkedIn pagina.