Onze toppers voor Moederdag

Onze toppers voor Moederdag

16 april 2019 0 Door Jildou

Onze moeder, zonder haar was deze wereld een saaie bedoening. Ze staat altijd voor je klaar, zonder er iets voor terug te vragen (alhoewel, soms dan wordt er wel enige tegenprestatie verwacht en gelijk heeft ze). Als bedrijf is dit een uitstekende gelegenheid om te profiteren van de liefde voor onze moeders.

Naast een ontbijtje op bed, worden er ook vaak cadeautjes gekocht om de waardering uit te drukken. Als bedrijf kan je er voor zorgen dat jouw producten of diensten sneller gekozen worden met behulp van premiums of giveaways. Wij hebben een aantal producten op een rijtje gezet die wij perfect achten voor deze gezellige dag.

Lippenbalsem bedrukken

Iedereen gebruikt het, niet alleen moeders! Zo zorg je ervoor dat jouw logo overal gezien wordt en het iedereen blij maakt.

Selfie licht bedrukken
Jong en oud, steeds meer mensen maken leuke selfies. De belichting is echter niet altijd even goed. Die dagen zijn voorbij met dit selfie licht, zo sta je altijd goed op elke foto zonder je hand er voor om te hoeven draaien..
Sleutelhangers bedrukken
Een echt hot item op het moment is de lightbox, je ziet ze overal verschijnen. Deze sleutelhanger is een miniversie, maar net zo leuk! Ook bij deze kleine lighbox kan je met de meegeleverde letters een leuk bericht op je sleutelhanger creëren.
Koffiebekers bedrukken
Geen tijd om je koffie op te drinken in de ochtend? Geen paniek, deze duurzame koffie beker vul je gewoon thuis (of op werk) en is super handig mee te nemen. Zo heb je lekker warme koffie voor onderweg en kom je fris en fruitig aan op werk.
Mokken bedrukken
Wij zijn helemaal gek van deze mok, nu de tijden van BBQ’s en buiten rond het vuur zitten er weer aankomen is deze mok echt een aanrader. Zorg voor de gezelligheid rond het kampvuur met deze bedrukte mok.

Giveaways bestellen

Dit zijn natuurlijk maar een paar ideetjes, wij hebben er nog veel meer. Mocht je toch wat ander willen of al iets in gedachte hebben, neem dan contact op met onze accountmanagers. Zij zijn op de hoogte van alle ins and outs over onze producten. Zij helpen je dan ook graag de perfecte giveaway of premium te vinden, voor Moederdag, maar ook voor andere gelegenheden natuurlijk.

Social media

Blijf op de hoogte van al onze capriolen en uitgelichte producten via onze social media kanalen. Volg ons op InstagramFacebook of neem een kijkje op onze LinkedIn pagina.