Onze zomer favorieten

Onze zomer favorieten

4 juni 2019 0 Door Jildou

Nog een kleine 3 weken en dan is de zomer officieel begonnen. Nederland doet al goed haar best met warme dagen, veel zon en de verkoelende onweersbuien na twee dagen hitte. Als wij aan de zomer denken, zien we de bootjes op de Nederlandse kanalen en meren, de parken bruisend van de gezelligheid en volle stranden met blije mensen. Er wordt beweerd dat zonlicht een positieve invloed heeft op de gemoedstoestand en wij stemmen daar mee in! Als bedrijf zijn deze mooie tijden natuurlijk de ideale tijd om consumenten aan je te binden. Giveaways zijn een van de beste marketing tools om herinnert te worden, wij gaan hier dieper op in, in de blog over promotionele producten.

Voor diegene die nog twijfelt of geen flauw idee heeft wat voor een giveaways geschikt zijn voor deze tijd van het jaar hebben wij een paar favorieten op een rijtje gezet.

Speakers bedrukken
Speakers zijn een van onze favorieten, vooral in de zomer. Niets geeft meer zomer vibes dan een lekker achtergrond muziekje in het park of op het strand.
Aanstekers bedrukken
Deze aansteker is handig op meerdere manieren, maar voornamelijk voor het aansteken van die zomerse BBQ. Wij zien het al helemaal voor ons. Spread the joy met jouw eigen gepersonaliseerde aanstekers, tegen een aantrekkelijke prijs.
Koeltassen bedrukken
De meest compacte “koeltas” vind je op Loopper. Deze geisoleerde blikjeshouder houdt je drankje lekker koel. Met jouw logo erop kan het hele park of strand genieten van een verfrissende versnapering.
Strandtas bedrukken
Lekker buiten vertoeven in de zon vraagt wel om een handige tas om al je spullen in mee te kunnen nemen. Deze chique strandtas is uitermate geschikt om bedrukt te worden door het grote drukoppervlak, zo val je goed op.
Sleutelhanger bedrukken
Deze sleutelhanger is een ware multitasker, handig om biertjes te openen, maar wijst je ook de weg met het ingebouwde LED lichtje als je het iets te laat hebt gemaakt (overkomt ons nou nooit).

Zomer giveaways bedrukken

Wil je graag nog meer opties bekijken dan deze 5? Daar hebben we ook aan gedacht. Speciaal voor de zomermaanden hebben wij een selectie gemaakt. Check al onze zomerproducten hier.

Heb je vragen of wil je graag meer weten over bovenstaande producten dan helpen onze accountmanagers je graag.

Social media

Blijf op de hoogte van al onze capriolen en uitgelichte producten via onze social media kanalen. Volg ons op InstagramFacebook of neem een kijkje op onze LinkedIn pagina.